Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kadro çıkacak bencede,ama zaha yukselişte kerem düşüşte,zahaya haksızlık olacak..Zaha yerine biraz dinlenmiş kafayı açmış Kerem A ile başlayacağını düşünüyorum hocanın.
Mus
Kaan - Sanchez - Nelsson - Köhn
Torreira - Dayı
BAY - Mertens - Kerem
Icardi
11 bekletim.
Sıkışık fikstüre giriyoruz. Köhn Avrupa listesinde yok. Yarın oynamalı o yüzden.
Kadro dar olduğu için Zaha-Kerem dışında rotasyon yapamayacağız zaten. Bari sol bekte yapalım.
Turşusunu kurarız o zaman Aurier'le. Sezon bitecek hala devşirme beklerle oynuyoruz yawOkan hocayı az tanidiysak yeni gelen adamı hemen atmaz maça
çok koymaz bana göre - sonuçta aynı yerin oyuncuları , biri bandırma maçında gerildi biraz - diğeri dinlendi vs vs.bu kadro çıkacak bencede,ama zaha yukselişte kerem düşüşte,zahaya haksızlık olacak..
çok kötüyüz şimdiden di miyok uyuyamıyorum
katılıyorum - karşısndaki rakibide deneyimli adam ligde - güzel bir challange ile başlamış olur.Köhn ilk 11 olmali. Baslarim daha dun geldi takima alişsin kafasina. Adam hazir geldi, koy oynasib işte
Google ladım ...karşıma Çalıkuşu dizinden "Pamuk Şeker Yemek bir sanattır" videosu çıktı.tenha yerde pamuk şeker yemekten keyif alıyordur.
bu konuya biri dğeindi olağan toplantıda geçende.Şu bilet fiyaylarina da bi ayar çekilmeli, böylece seyirci yerine TATAFTAR gelebilir maclara. Bize şu anda lazim olan ateşli taraftar, oturup ingilizler gibi mac izleyecek seyirciye gerek yok
İyice Ahmed Arif Kesen oldunBir mucize olur da rahat bir iç saha galibiyeti gelirse ben
![]()