⚽ SL 23/24 H:25 | Galatasaray 2-0 Başakşehir | MS | 10 Şubat

köhn oynamaz bence.çok zor maç olacak.taraftar destegıne guvenıyorum.bir defa ilk 15 daki
kada gol atıp koparsak keske maçı..

Zaha yerine biraz dinlenmiş kafayı açmış Kerem A ile başlayacağını düşünüyorum hocanın.

Mus
Kaan - Sanchez - Nelsson - Köhn
Torreira - Dayı
BAY - Mertens - Kerem
Icardi​

11 bekletim.
bu kadro çıkacak bencede,ama zaha yukselişte kerem düşüşte,zahaya haksızlık olacak..

Keremin yükseliş maçı, saplar geçeriz, bakalım hocaları maç sonu mutlu olacak mı

Sıkışık fikstüre giriyoruz. Köhn Avrupa listesinde yok. Yarın oynamalı o yüzden.

Kadro dar olduğu için Zaha-Kerem dışında rotasyon yapamayacağız zaten. Bari sol bekte yapalım.

Okan hocayı az tanidiysak yeni gelen adamı hemen atmaz maça

bu kadro çıkacak bencede,ama zaha yukselişte kerem düşüşte,zahaya haksızlık olacak..
çok koymaz bana göre - sonuçta aynı yerin oyuncuları , biri bandırma maçında gerildi biraz - diğeri dinlendi vs vs.

maçın ilerisinde zaha serbest olarak giredebilir antep maçı gibi belli olmaz.

Zaha ilk 11 çıkmaz bence, son kupa maçında full oynadı

Şu bilet fiyaylarina da bi ayar çekilmeli, böylece seyirci yerine TATAFTAR gelebilir maclara. Bize şu anda lazim olan ateşli taraftar, oturup ingilizler gibi mac izleyecek seyirciye gerek yok

Şu bilet fiyaylarina da bi ayar çekilmeli, böylece seyirci yerine TATAFTAR gelebilir maclara. Bize şu anda lazim olan ateşli taraftar, oturup ingilizler gibi mac izleyecek seyirciye gerek yok
bu konuya biri dğeindi olağan toplantıda geçende.

bende gazdayım bu aralar - hiç başvurmamıştım Passoligde başvurayım dedim 238472934723948724 tane işyeri dteayıdır o dur budur vergi numarası falan soruyor. dedim sonra yaparım.

Bir mucize olur da rahat bir iç saha galibiyeti gelirse ben

GF7UbtVXsAAhdN4

Geri
Üst Alt