⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Hakemin net faulu çalmaması futbolcuları sindiriyor.

Köhn çalım atıp adami geçince arkadan vurup düşürdüler kaç kere faul çalınmadı. Farkettiyseniz adam da daha basit oynamaya başladı hakemin faul vermediğini görünce.

Görün işte kimlerle mücadele ediyoruz nelerle uğraşıyoruz...

tek memnuniyetsizliğim icardi 10-15 metre geri gelmedikçe merkezden top dağılmıyor Demirbay haricinde.

mertens iyi işler tabi yapıyorda, şu işi daha çok yapmasını bekliyorum.

Köhn tam bizlik oyuncu, I’lk macinda begendim cok daha da iyi olacak.
Emre B. I böyle dagitmak ayri bi sevk.

Bakalim bizi nasil yalicak macdan sonra

İcardi uzun zaman sonra rakip defansın içinde beklemeyi bıraktı Prag maçı gibi geliyor topu alıyor o akışkanlık da orda başlıyor

Birde Kerem&Köhn ve Tete&Barış ikilisi de bu akışkanlığı sağlıyor kenarlarda
Katılıyorum kesinlikle, kenar oyuncuları belki de uzun zaman sonra 4te 4 çok iyi oynadılar

kazımcan konya macında nasıl oynadıysa bugunde öyle bu at hırsızları niye eleştiriyor

1708275547316.png

Her 2 kanadımız önlü arkalı tempolu olunca rakip dayanamadı. Bu seneki en iyi ilk 45 dakikalarımızdan birini oynadık ofansif anlamda

Bu sezonun en iyi ilk yarilardan bitanesi oynadik. En iy kadro bu, tete acilirsa iyi olacak ve kerem a. oynadimi baska oluyor is. Baris bekte daha iyi o fizigi ile. Tek torreira dayinin yaina transfer gerekiyor. Ndombele tutsun istedik ama olmayacak gibi, yinede sans bulur oynar bakacagiz. Berkanda iyi bi yedek olur.

Geri
Üst Alt