⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Masallah takim cok rahat ve iyi oynuyor bugun

Erden baskanimin gönderdigi mektuplar doping etkisi yaratmis takima

Saha durumu ve futbol beklentilerin üzerinde. Ancak 2-0 dan sonra oyunu yavaşlatmak bir için uğraşıyoruz. Böyle maçlarda sayısına bakmadan atmak lazım. Avreraj yapmamız gerektiğini unutuyorlar.

Köhn'ün bu performansından sonra Ndombele'yi kaçıralım derim

Bu fenerliler niye mal yaw. Mujakic'i Kazım diye işaretlemişler. Hayır bizim adam da iyi oynamıyor da Ankaragücü'nün komple içinden geçiyoruz. Sıra size de gelecek, acele etmeyin

Takim harika oynayip ilk yaridan maci saglama almis ustelik Torreira’siz bi orta sahayla, Berkan’i elestirenler var saka gibi. Hangi maci izliyosunuz merak ediyorum gercekten. Adam yine isini yapiyo. Torreira performansi mi bekliyosunuz Berkan’dan? Ne guzel dinlenmis oldu Torreira’da.

Büyük ihtimalle antremanlarda tete kazimin icinden geçiyordu hoca onu hatirlatti kendisine

Tete'Nin biraz daha kendini göstermsi lazım

böyle iğrenç bir lig olamaz ya!

hakeme bak mertens'i çekiyorlar faulu vermiyor. neden? çünkü skor 0-3.

kontra yiyoruz allah'tan gol olmadı.

ankaragücü taraftarı kazımcan'ı ıslıklıyor. neden?

çünkü a. gücü 0-3 geride ve kazımcan eski gs topçusu.

aynı şey samsun'da e.kılınç ve taylan için de olmuştu.

dün mesela rize taraftarı kendi kalecisini ıslıklamadı?!

neler oluyor anlamıyorum ama çok kayıp ediliyor.

gerçekten çok ayıp ediliyor!

Fenerlilerin çok ağır ve organize algı yönetimi etkiliyor Anadolu seyircisini de... Uzun yıllardır FB'li eski kaleciler (dün oldu diye demiyorum cidden) saçma salak goller yerler, hatalar yaparlar FB maçlarında... Serkan Kırıntılılar falan... Ben bir tane Anadolu takımının taraftarının o kalecileri protesto ettiğini hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt