Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.282
- 10.661
- 1.423
Kazanırsak ciddi anlam da moral bozarız. Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynar kesinBu maçta Köhn'ü görsek keşke.
Aurier sakatmış, üzgünüz.Moral önemliydi bu kadar eforun üstüne moral yorgunlukları unutturur.
Muslera
Aurier - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi
Kaan'da yok. Acaba sağ bek Barış mı olur yoksa Sanchez mi? Rövanşı düşünerek Barış olur sanki tabi Kaan'ın dönüşü önemli burada. Ali Turap'a güvenmeye de çok okeyim ben Sivas maçında hiç sorumluluk almamıştı ama son maçta kupa maçıydı sanırım gayet sorumluluk falan almıştı o yüzden rövanş düşünülerek ona da bir şans verilebilir.oynar kesin
aurier yok zaten sakatmış
Bekte ya da tempolu görevi sürdüğü sürece her ana ciddi sakatlanacak diye ödüm patlıyorBu maç nasıl olacak düşün dur şimdi. Kaan mutlaka olmalı.
Sanki Sanchez bek olur gibi. Nelsson AL'de cezalı zaten oynasınKaan'da yok. Acaba sağ bek Barış mı olur yoksa Sanchez mi? Rövanşı düşünerek Barış olur sanki tabi Kaan'ın dönüşü önemli burada. Ali Turap'a güvenmeye de çok okeyim ben Sivas maçında hiç sorumluluk almamıştı ama son maçta kupa maçıydı sanırım gayet sorumluluk falan almıştı o yüzden rövanş düşünülerek ona da bir şans verilebilir.