Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat
Mertens 7 günde 3 maçı kaldırmaz kesinlikle oynamamalı. Nelson uefada cezalı olduğu için oynamalı. Köhn uefada olmadığı için oynamalı. Aurier'i görelim zaten Kaan da yetişmez.
Muslera
Aurier Nelson Apo Köhn
Torreira Demirbay
Barış Kerem Zaha
Icardi
Moralli ama yorgun olacağız. Sonraki Prag maçı da akıllarda olacak. Puan kaybı sürpriz olmaz ama inşallah bir şekilde kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun.
Bu moralle bu maçı da kazanırız.Aslında zemin güzel olsa farklı kazanırız ama 1-0 olsun bizim olsun istiyorum.Emre'nin aklı yine o fark attığımız Maç'ta olacak o yüzden fazla risk almayacaklar.Özellikle İy erken 1 golle öne geçersek Emre İy bile Kırmızı Kart görebilir bence yav
Benim tek odagim bu macti dün de bugün de çok kritik viraj , dönüm noktamız çok yorulduk umarım yansimaz bu maça.Yonetim her ne kadar avrupayi salsa da bugün çok efor sarfettik umarım amacımızdan sapmamis oluruz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.