⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Hayalleri bırakalım. Gelin abi lige gelin. En babası 1 tur sonra elek olacağımız yerden hayır gelmez.

Bu maç mühim. Çok mühim.

Umarım oyuncularımız prag maçı yuzünden çok yorulmaz. Fokus!!

Takım çok yoruldu şansa bala bi şekilde kazanırız umarım. Kazanamasak bile 1 puanı almak lazım

Zaten her topu uzun öne dikiyoruz sıkıntı olmaz

Moralli ama yorgun olacağız. Sonraki Prag maçı da akıllarda olacak. Puan kaybı sürpriz olmaz ama inşallah bir şekilde kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun.

Mertens mutlaka ilk 11 olmamalı. Rövanş maçında ilk 11'de ihtiyacımız var daha çok.

Muslera
Aurier Nelsson Abdül Köhn
Demirbay Torreira
BAY Kerem Zaha
Icardi

Normalde Torreira Demirbay ikilisinden birini dinlendirmek de lazım ama maç çok kritik. Bir haftada üç maçı bir şekilde çıkaracaklar artık.

muslera
aurier-nelsson-abdülkerim-köhn
torera-demirbay (sergio)
barış-kerem-zaha
icardi

taze bekler 11 e
nelson zaten cezalı, bu maçta 11 e
davinson öbür maça kadar dinlensin
mertens olmamalı
diğerleri aynı çıkacak mecbur​

3 puan altın değerinde.17 takım bu maçı bekliyor yenilmemiz hakinde Ali babaları oraya boğacak onları.Prag maçı falan hikaye bu maç en değerli maç

evet - kafayı sıfırlayıp buraya bakalım.

rahat maçımız uzun süre olmayacak.

Bu moralle bu maçı da kazanırız.Aslında zemin güzel olsa farklı kazanırız ama 1-0 olsun bizim olsun istiyorum.Emre'nin aklı yine o fark attığımız Maç'ta olacak o yüzden fazla risk almayacaklar.Özellikle İy erken 1 golle öne geçersek Emre İy bile Kırmızı Kart görebilir bence yav :D

Moral önemliydi bu kadar eforun üstüne moral yorgunlukları unutturur.

Muslera
Aurier - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

mertens yerine kerem demirbay oynasa berkan yerine köhn ,mertensi idareli kullanmalıyız..

Aurier 2.derece zorlanma varmış bu maçta olmaz.

Benim tek odagim bu macti dün de bugün de çok kritik viraj , dönüm noktamız çok yorulduk umarım yansimaz bu maça.Yonetim her ne kadar avrupayi salsa da bugün çok efor sarfettik umarım amacımızdan sapmamis oluruz.

Geri
Üst Alt