⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Başka stada vermez yalı çocuğunun maşası olmuş bu onun bunun çocukları.

İnşallah sakatlık falan olmaz diye umuyorum sadece.

Bizim takımın en sevdiğim özelliği rakip taraftarların doldurduğu atmosferin gerilimi yüksek olduğu maçlarda çıkıp rahat oynamaları bu yönden takıma güveniyorum.

Zemin ne durumda olur kestirmek zor bu kadar kısa sürede düzeltebilirler mi pek mümkün değil ama yapacak bir şey yok elden bir şey gelmiyor.

Sampiyonluk maci resmen. Herkes bu macta puan kaybimizi bekliyor.

Bir sekilde alirsak su maci hevesleri kirilir. Oyun moyun önemli degil, Rize deplasmani gibi 1-0‘la alalim su maci.

Normal şartlar altında bir puana ve sakatlıksız atlatmaya duacı olurdum ancak liderliği bir kere ayıya verdik bir kere de ırkçı bücüre verirsek kahrolurum

Bu sebeple hedef maç haline gelmiştir

TFF her ne kadar umrunda olmasada futbolcu sağlığı vs. burada oynanacak derse çıkar oynarız. büyütecek bir şey yok. bebe gibi ağlayanlara malzeme verilmemesi lazım.

isterlerse yokuş aşağı bayırda oynayalım - öyle koymak daha zevkli arkabahçe camiasına

Ulan ülkenin en ücra köşesine bile stadyum yaptılar lüzumsuz lüzumsuz, koca Ankara'da 1 tane mi stadyum var?

Ali bu maca buyuk umutlar bagliyor. Puan kaybi ve sakatliklar vermemizi istiyor, bunun icin de yapmayacagi sey yok. Sakatlik vermeden bir sekilde kazanabilirsek buyuk cokus yasayacaklar. Eminim gavat takimini Ankara'da puan kaybedecekler diye motive ediyordur.

Hakemler atandı mı ?

Resim

abi dalga mı geçiyorsunuz, gb-bandırma maçı oynanmıyorsa biz niye oynuyoruz, sövecem şimdi en ağırından.

normalde standart prosedür olarak zaten buraya maç verilmemeli - alt lig bile olsa - sezon başında bile sahalar bir nevi kontrolden geçmeli - gerekirse 1 ya da 2 puan ceza ile başlatılmalı. (gerçi bu prosedür bile türkiyede başka yerlere çekilir - fikirdeki maksat anadolu kulüplerinin geliri çok olmasa bile Süper lig standardında saha hazır tutmalarını teşvik etmek)

sezon boyuncada belli aralıklarda bu kontrol elzem olmalı.

ben hala burda oynayacağımızı düşünüyorum - çokta önemsemiyorum - buraya gelip maç yapanlarda kötü zeminde oynadı son haftalarda. o açıdanda kimsenin ağzına sakız olacak malzeme verilsin istemem. "Sakatlık" riski üzerinen karşı takımında oyunucusunun sağlığına vurgu yaparak bu durumu dile getirmek gayet seviyeli oldu bizim taraftan. Fazlası fener mantalitesine kaçıyor.

ne halt yerlerse yesinler- o ankaragücünü gözü kapalı yener bizim takım. sahanın hiç önemi yok sakatlık riski haricinde.

Son düzenleme:
Bu maçı alırsak fener ,TFF ve tüm GS düşmanları büyük hayalkırıklığı yaşar.fener rizede puan da kaybedebilir,bu maçı almak zorundayız.

19 Şubattaki maç oynanmıyorsa 18 Şubattaki maçı da oynatmamaları gerekiyor. Bakalım ne yapacaklar ?
Ben size söyleyeyim, bu maçı burada oynayacağız, kaybedeceğiz, üstüne de bir sürü sakat vereceğiz. İstediklerini almış olacaklar.

bu sahada maçı oynamama ihtimalimiz 0 arkadaşlar

koyup döneceğiz her şartta

eskisehir veya konya,ankara nin dibinde,taraftarı gayet gelebilir bu sehirlere

zeminler düzgünse oralarda oynamak daha makul

Geri
Üst Alt