- 30 Ağustos 2009
- 29.733
- 18.943
- 2.348
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta beraberlik, jk maçında mağlubiyet kredimiz dahi var. Kalan tüm maçlarımızı kazandığımızda şampiyon oluyoruz. Bu matematiksel kısmı tabi. Fener de daha deplasmanda doğru dürüst puan kaybetmedi. O da geldiğinde iyice dağılacaklar.8jk macında puan kaybı lüksümüz olacaksa eger bu macı kazanmamız lazım başka çaresi yok
aslında kagıt üzerinde bizimde tabiki puan kaybı lüksümüz var ama biz kadromuza güvenemıyoruz zaten diken üstünde gidiyoruz kısıtlı kadro yapısıylaBu maçta beraberlik, jk maçında mağlubiyet kredimiz dahi var. Kalan tüm maçlarımızı kazandığımızda şampiyon oluyoruz. Bu matematiksel kısmı tabi. Fener de daha deplasmanda doğru dürüst puan kaybetmedi. O da geldiğinde iyice dağılacaklar.
Neden yenilelim Ndombele ile antalya deplasmanını kazandık ndombele ile---------------- Muslera ----------------
Baris ---- Nelsson ---- Abdulkerim ---Kohn
----------------- Sanchez -----------------
-------- Torreira ------ Berkan -------------
------ Tete ------ Vinicius---- Zaha-----
Vinicius yerine Zaha forvet, Zaha yerinede Kerem olabilir.
Ndombele ilk 11 baslarsa yeniliriz.
Hortumun olayım su tut büyüt beni.
ben korkuyorum ama ankaradan ziyade zemin kötü ve bizim oyuncularda yorgun olanlar var pragtan sonraherkes totem mi yapıyor yoksa gercekten bu mactan korkanlar mı var?
Süper Ligin en hızlı oyuncusu Cephas'ın bölgesinde hem Nelsson hem Kaan zor.Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Demirbay - Kerem
Icardi
Cephas fena hızlı ama futbol aklı ve son pasları hepsi çok kötü oraya Barış'ı bile koysak 1'e 1'de Barıştan hızlı bir oyuncu yine arkasına sarkabilir bu risk hep olacak.Süper Ligin en hızlı oyuncusu Cephas'ın bölgesinde hem Nelsson hem Kaan zor.
Yapmıyoruz bunu hiç bir zaman. Niye sürekli Okan Buruk'un oyunu üzerinden farklı beklentiler oluşturuyoruz anlamıyorum pek. Takımın oyunu belli. 2 bek de sürekli çıkıyor. Bu Kaan da olsa, Davinson da olsa, Barış da olsa saha içi görevler değişmiyor.Cephas fena hızlı ama futbol aklı ve son pasları hepsi çok kötü oraya Barış'ı bile koysak 1'e 1'de Barıştan hızlı bir oyuncu yine arkasına sarkabilir bu risk hep olacak.
Asimetrik dizilişle oynamak daha iyi olur Kaan sağ bekte daha arkada Köhn'e de hücumda özgürlük verebiliriz. Bir nevi hücumda 3'lü gibi oynamak daha mantıklı olur.