- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan'ın kasık sorunu etkiliyor ve süreleri giderek düşüyor Barış'ın sağ bek performansınıysa beğenmiyorum sol bek + sağ kanat 10/10'luk oynarken sağ bek 7/10'luk oynuyor.Yapmıyoruz bunu hiç bir zaman. Niye sürekli Okan Buruk'un oyunu üzerinden farklı beklentiler oluşturuyoruz anlamıyorum pek. Takımın oyunu belli. 2 bek de sürekli çıkıyor. Bu Kaan da olsa, Davinson da olsa, Barış da olsa saha içi görevler değişmiyor.
Barış'ı geriye çektiğimiz an geçmiş olsun rakibin defans hattı inanılmaz ağırken bu hatayı yapmayız diye düşünüyorum.Kaan bugün idmanda yoktu diye gördüm boşuna tartışmaya gerek yok gibi. Barış'ı çekecek oraya. Barış'ın yerine de Zaha'yı koyar. Stopere Apo, sol beke de Köhn ekler geri kalanı aynı 11'le çıkarız.
Ahbap Barış dışında oynayacak başka adam yok sağ bekte.Barış'ı geriye çektiğimiz an geçmiş olsun rakibin defans hattı inanılmaz ağırken bu hatayı yapmayız diye düşünüyorum.
Ne Tete ne Zaha ne de Kerem sağ kanatta son maçlarımızı taşıyan Barış'ın yaptığının 3'de 1'ini bile yapamaz. O mevkiye Barış hariç çözüm bulmamız lazım ön hatta her maç skor yapan adamı geriye atmak ciddi hata olur.
Başka çözüm bulunsun Sanchez'i koysun, Berkan'ı koysun ama Barış'ı geri attığımız adam ciddi üstünlüğümüzü kaybederiz.Ahbap Barış dışında oynayacak başka adam yok sağ bekte.
Sanchez'i koyunca 3lü gibi bir şey oluyor. Prag maçında 15 dk falan denedi. Bir daha dener mi meçhul. Nelson Kopenhag'da cezalı olmasa o maçın provası olarak deneyebilirdi.Başka çözüm bulunsun Sanchez'i koysun, Berkan'ı koysun ama Barış'ı geri attığımız adam ciddi üstünlüğümüzü kaybederiz.
Son 7 maçın hepsinde Barış-Mertens var Antep maçı Zaha, İstanbulspor maçı Kerem destek verdi ama bu adamlar ikisi hep üst seviyede kaldılar.
Samsunspor maçı hariç genelde hep İstanbul'daydık bu 2'si olmasa belki şampiyonluğa havlu atabilirdik %100'ünü almak istiyorsak ön kalmaya devam etmeliler.
Sanchez > Kaan > Berkan 3'ü idare etsin yeter asıl sorun Beşiktaş ve Prag deplasmanlarında ne yapacaz.Sanchez'i koyunca 3lü gibi bir şey oluyor. Prag maçında 15 dk falan denedi. Bir daha dener mi meçhul. Nelson Kopenhag'da cezalı olmasa o maçın provası olarak deneyebilirdi.
Bu arada Berkan sağ bek işine
ekspertizKaan bugün idmanda yoktu diye gördüm boşuna tartışmaya gerek yok gibi. Barış'ı çekecek oraya. Barış'ın yerine de Zaha'yı koyar. Stopere Apo, sol beke de Köhn ekler geri kalanı aynı 11'le çıkarız.
Takim yorgun, yürüyerek oynayacak Ndombele'yi idare edecek enerjisi yok. Torreira bile ikinci yarılar geriye koşmaya zorlanıyor yorgunluktan. Okan Hoca'nin oynatacagini zannetmiyorum zaten, son 3 maçta sadece uzatma dakikaları icin oyuna aldi.Neden yenilelim Ndombele ile antalya deplasmanını kazandık ndombele ile