⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Yapmıyoruz bunu hiç bir zaman. Niye sürekli Okan Buruk'un oyunu üzerinden farklı beklentiler oluşturuyoruz anlamıyorum pek. Takımın oyunu belli. 2 bek de sürekli çıkıyor. Bu Kaan da olsa, Davinson da olsa, Barış da olsa saha içi görevler değişmiyor.
Kaan'ın kasık sorunu etkiliyor ve süreleri giderek düşüyor Barış'ın sağ bek performansınıysa beğenmiyorum sol bek + sağ kanat 10/10'luk oynarken sağ bek 7/10'luk oynuyor.

Aurier iyileşene kadar Kaan'ın idare etmesi lazım ama oyun planında Kaan'ı rakip aut çizgisine kadar oynatırsak yakında oynatacak sağ bek kalmayacak.

Belki Berkan'ı sağ beke atarsa ters ayak bile olsa bu sorunu çözebilir onun hariç kısa vadede pek çözüm yok gibi ya oyun planında Kaan'ın yükü hafifleteceğiz ya da Berkan'ı oraya kaydırmak hariç pek alternatif yok.

Kaan bugün idmanda yoktu diye gördüm boşuna tartışmaya gerek yok gibi. Barış'ı çekecek oraya. Barış'ın yerine de Zaha'yı koyar. Stopere Apo, sol beke de Köhn ekler geri kalanı aynı 11'le çıkarız.
Barış'ı geriye çektiğimiz an geçmiş olsun rakibin defans hattı inanılmaz ağırken bu hatayı yapmayız diye düşünüyorum.

Ne Tete ne Zaha ne de Kerem sağ kanatta son maçlarımızı taşıyan Barış'ın yaptığının 3'de 1'ini bile yapamaz. O mevkiye Barış hariç çözüm bulmamız lazım ön hatta her maç skor yapan adamı geriye atmak ciddi hata olur.

Barış'ı geriye çektiğimiz an geçmiş olsun rakibin defans hattı inanılmaz ağırken bu hatayı yapmayız diye düşünüyorum.

Ne Tete ne Zaha ne de Kerem sağ kanatta son maçlarımızı taşıyan Barış'ın yaptığının 3'de 1'ini bile yapamaz. O mevkiye Barış hariç çözüm bulmamız lazım ön hatta her maç skor yapan adamı geriye atmak ciddi hata olur.
Ahbap Barış dışında oynayacak başka adam yok sağ bekte.

Ahbap Barış dışında oynayacak başka adam yok sağ bekte.
Başka çözüm bulunsun Sanchez'i koysun, Berkan'ı koysun ama Barış'ı geri attığımız adam ciddi üstünlüğümüzü kaybederiz.

Son 7 maçın hepsinde Barış-Mertens var Antep maçı Zaha, İstanbulspor maçı Kerem destek verdi ama bu adamlar ikisi hep üst seviyede kaldılar.

Samsunspor maçı hariç genelde hep İstanbul'daydık kupa ve Avrupa maçında da İstanbul'da oynadık bu 2'si olmasa belki şampiyonluğa havlu atabilirdik %100'ünü almak istiyorsak ön kalmaya devam etmeliler.

Barış'ın sağ beki defansif açıdanda sol beke göre zayıf çünkü solda çizgiye sırtını dayayıp sahayı görüyor defansif olarak kademeye giriyor ama terste kalınca sıkıntı yaratıyor.

Başka çözüm bulunsun Sanchez'i koysun, Berkan'ı koysun ama Barış'ı geri attığımız adam ciddi üstünlüğümüzü kaybederiz.

Son 7 maçın hepsinde Barış-Mertens var Antep maçı Zaha, İstanbulspor maçı Kerem destek verdi ama bu adamlar ikisi hep üst seviyede kaldılar.

Samsunspor maçı hariç genelde hep İstanbul'daydık bu 2'si olmasa belki şampiyonluğa havlu atabilirdik %100'ünü almak istiyorsak ön kalmaya devam etmeliler.
Sanchez'i koyunca 3lü gibi bir şey oluyor. Prag maçında 15 dk falan denedi. Bir daha dener mi meçhul. Nelson Kopenhag'da cezalı olmasa o maçın provası olarak deneyebilirdi.

Bu arada Berkan sağ bek işine

screenshot_20240217_004759_gallery-jpg.235193

saha malesef kırmızı çizgiyle belirttiğim yer gibi. Sağlam boya çakmışlar.

Ekli dosyalar

• IMG_20240217_015048.jpg
    IMG_20240217_015048.jpg
    252,8 KB · Görüntüleme: 34
Aklı başında hiçbir hoca Barışı hucumdan beke çekmez, davinson tottenham da bazen sağ bek oynuyordu yani sırıtmaz

Sanchez'i koyunca 3lü gibi bir şey oluyor. Prag maçında 15 dk falan denedi. Bir daha dener mi meçhul. Nelson Kopenhag'da cezalı olmasa o maçın provası olarak deneyebilirdi.

Bu arada Berkan sağ bek işine
Sanchez > Kaan > Berkan 3'ü idare etsin yeter asıl sorun Beşiktaş ve Prag deplasmanlarında ne yapacaz.

Muhtemelen 1 tane adam gibi sağ bek alsaydık hiçbir derdimiz kalmayacaktı gidip Afrika kupasında oynayan ve finalde kendini sakatlayan adamı aldık.

Mali maçında elenseler bile sakatlanmazdı aksi gibi 10 kişi 90'da gol attılar.

Tam BAY'lik mac o nedenle kendisini defansta degil onde kullanmamiz lazim en azindan ilk 70dk (klasik degisiklik zamani). Zor mac, saha da zorlayici olacaktir, bizim sansimiza artik seyircili oynuyor olacaklar. Neyse, erken skor bulup oyunu kontrol edip skoru acabilirsek rahat bir mac gecirebiliriz. hizli ve defans arkasina kosular yaparsak bence etkili oluruz. Yana pas geriye pas yaparsak da bu mac bitmez.

Takımda sağ bek yok, alınan sol bek Avrupa'da oynayamayacak.

Kimi eleştiriyoruz şimdi?

Kaan bugün idmanda yoktu diye gördüm boşuna tartışmaya gerek yok gibi. Barış'ı çekecek oraya. Barış'ın yerine de Zaha'yı koyar. Stopere Apo, sol beke de Köhn ekler geri kalanı aynı 11'le çıkarız.
ekspertiz

Oliveira' nın durumu nasıl acaba 15-20 dakika idare edebilir mi? Çok yük bindi orta üçlüye. Kanatlar Tete-Zaha olsun Barış sağ bek olmazsa İcardi ile beraber oynasın stoperleri çok ağır.

PiZiR İrYimiNdiYiz

Neden yenilelim Ndombele ile antalya deplasmanını kazandık ndombele ile
Takim yorgun, yürüyerek oynayacak Ndombele'yi idare edecek enerjisi yok. Torreira bile ikinci yarılar geriye koşmaya zorlanıyor yorgunluktan. Okan Hoca'nin oynatacagini zannetmiyorum zaten, son 3 maçta sadece uzatma dakikaları icin oyuna aldi.

bu maç puan kaybetmemiz için ellernden geleni yaparlar, ilk yarı 2-0 yakalamak lazım

Geri
Üst Alt