⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

prag ve lig maçları arasında sıkışan gsc nin akıl sağlık durumu
tenor.gif

En azından maç saatinde yağış yok gibi ağır bir zemin olmaması olumlu olur.

Muslera
Ali Turalp
Nellson
Sanchez
Köhn
Torreira
Eyüp
Tete
Kerem D.
Zaha
Vinicius

Yeter de artar bile Ankaragücü’ne.
28 kere ali turap yazmaya çalışmışsın ama turalp yazmışsın üstat. öncelikle onu düzeltelim.

sonralıkla, chepas'ın karşısına ali turap'ı mı koyalım yani onu mu dersin :d

o oynamasın bu oynamasın kim oynasın

40 tane topçumuz yok
yaw 30+ oyuncuları anlarım da 20li oyuncular perşembe-pazar maç temposunu kaldırsın bir zahmet.

bu maç ben olsam (sakatlık/ağrı vs yoksa) bir tek mertens'i dinlendiririm. 22 yaşında BAY prag maçından 2 saat sonra kendine gelmiştir bile yau bırak 3 günü.

28 kere ali turap yazmaya çalışmışsın ama turalp yazmışsın üstat. öncelikle onu düzeltelim.

sonralıkla, chepas'ın karşısına ali turap'ı mı koyalım yani onu mu dersin :d

Messi değil ya abi. Turu geçince Leverkusen gelse adamları solda Berkan ile savunmaya çalışacağız o daha kötü bir durum.

Dün fb puan kaybetse ali turapla hamzayla çıkılsın derdim ama kazandılar o yüzden bizim de kazanmamız lazım mertens dışında rotasyon büyük risk olur rotasyon olacaksa prag maçında olmalı Avrupa liginde finale kalmadıkça ha bu tur elenmişsin ha çeyrekte yarı finalde şampiyonlar ligi değil bu final oynamak dışında bir iz bırakmış sayılmazsın finale de çıkmamız bu dar kadro ve lig yarışı varken mucize gibi birşey o yüzden mertens harici rotasyon olmamalı

yaw 30+ oyuncuları anlarım da 20li oyuncular perşembe-pazar maç temposunu kaldırsın bir zahmet.

bu maç ben olsam (sakatlık/ağrı vs yoksa) bir tek mertens'i dinlendiririm. 22 yaşında BAY prag maçından 2 saat sonra kendine gelmiştir bile yau bırak 3 günü.

Bu tempoya alışık değilsen kaldıramazsın maalesef bu sadece yaşla ilgili bir şey değil.

Bizi Premier League’ye koysunlar 1-2 ayda bu takım haşat olur.

vicinus gibi azman herif oynamalı bu maçta. Diğer iki kanat ise zaha ve tete olmalı.
Keremin arkasına da köhn diğer tarafa da barış.
Os’de ndombele gerek.
3-5-2
4-4-2

Geri
Üst Alt