- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Icardi ye bu sahada veda ederiz oynamaması doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyecektim: „yani yedek değil“Yedek zaten, (via Nevzat)
Gerçi Nevzat ne derse genelde tersi de oluyor![]()

KemalimNeden hazırlık maçıymış gibi takiliyoruz ki Prag maçından daha önemli maç![]()
28 kere ali turap yazmaya çalışmışsın ama turalp yazmışsın üstat. öncelikle onu düzeltelim.Muslera
Ali Turalp
Nellson
Sanchez
Köhn
Torreira
Eyüp
Tete
Kerem D.
Zaha
Vinicius
Yeter de artar bile Ankaragücü’ne.
Berkan koşamıyordu en son maç son 10 dakika. Ve 3 gün sonra yine mecburen sol bek oynayacak.
Bu maçta Berkan’ı sürersen intihar gibi bir şey olur. Adam dinlensin.
yaw 30+ oyuncuları anlarım da 20li oyuncular perşembe-pazar maç temposunu kaldırsın bir zahmet.o oynamasın bu oynamasın kim oynasın
40 tane topçumuz yok
28 kere ali turap yazmaya çalışmışsın ama turalp yazmışsın üstat. öncelikle onu düzeltelim.
sonralıkla, chepas'ın karşısına ali turap'ı mı koyalım yani onu mu dersin :d
yaw 30+ oyuncuları anlarım da 20li oyuncular perşembe-pazar maç temposunu kaldırsın bir zahmet.
bu maç ben olsam (sakatlık/ağrı vs yoksa) bir tek mertens'i dinlendiririm. 22 yaşında BAY prag maçından 2 saat sonra kendine gelmiştir bile yau bırak 3 günü.
Cepasın etkili olabilecegini sanmıyorum reis bu tarlada top sürülmez ki yav28 kere ali turap yazmaya çalışmışsın ama turalp yazmışsın üstat. öncelikle onu düzeltelim.
sonralıkla, chepas'ın karşısına ali turap'ı mı koyalım yani onu mu dersin :d
Oynanır@Ahmet Kolap maç ne olur
Beyaz formayla çıkalım yine tüm dünya görsün boya rezilliğini