⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Tete'nin işe yaraması gereken maç. Karşısında Kazım olacak. Orayı iyi işleyebilmek lazım.

3 de 3 şampiyon yapar inanılmaz önemli maç orta saha allha emanet 1-0 olsun bizim olsun

Dünkü rizeninde zemini çok kötüydü antalyaninda zemini keza kötü yanı bunlara çare bulmaları ağır yaptırımlar şart

kazımcan'ın en büyük zaaflarını en iyi hoca biliyor. antrenmanda sıkıntı yaşadığı takımdaşlarını vs. bu sebeple karşısına da en doğru ikiliyi seçmiş olabilir. (barış-tete).

b0441fa8e80e443d363530516f782d41.jpg

Kardeş arınma dönemindeyim bana sex çağrıştıran yorumlar yapma,
mental olarak yorgunum aynı icardi gibi o yüzden kendimi ona çok yakın görüyorum
SON DAKIKA

SERHAN ARTEMİS: „RETRATO“

şu prag maçına bk atanlar bi bitin artık avrupaya katılmayalım siz de rahatlayın rakipte kazımcan var sende zaha yedek

etimle kemiğimle nefret ettim bu sezondan. futbol dışında herşey konuşuluyor. o sattı bu yattı bu böyle oynadı o öyle yaptı. twitter kullanımı artıkça ülkede futbol geriye gitti

torriera'nın ağrısı varmış diye riske edilmemiş.

ancak zaha-tete tercihi bu yüzden değil sanırım, zaha ile ilgili bir şey demedi okan hoca.

tahmin ettiğim üzere sanırım kazımcan'ın en çok tete-barış ikilisine zorlanacağını düşündü ve bu şekilde tercih etti. umarım teoride düşündüğü pratikte gerçekleşir ve son derece kolay, yorulmadan bir galibiyet ile döneriz buradan.

Geri
Üst Alt