⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Takim bu mac trafigini kaldiramiyor gibi. Herkeste agri olusmus.

Bizim kadro 3 kulvari götürecek bir kadro degil. Avrupa ve kupayi feda edip lige odaklanmaliyiz, bunu üzülerek söylüyorum. Yoksa isin sonunda hepsinden de olacagiz.

Orhan Uluca Icardi'nin sıkıntısı eşinin hastalığıyla ilgili dedi

Haydi aslanlar. Cok onemli bir mac. Derbi ayarinda heyecan basti. Vurdugumuzun gol oldugu, ilk yarida isi bitirecegimiz bir mac olsun. Amin

MAÇ VAR TOPLANIN !

Dagimayin.gif

Dagimayin.gif
Dagimayin.gif

Dagimayin.gif

Icardiyi niye riske atıyoruz, Vinicus böyle zamanlar için alınmadımı, koy oynaasın işte

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle stresi yüksek macları hep alırız

erken bi gol bekliyorum

Dha 10 gün önce bunlara oyuncu kiralıyorsun. Sokarlar öyle işe kimae kusura bakmasın

Bizim oyuncu grubu olmasi gerektigi gibi profesyonel yasasa ligde puan alacak takim olmazdi.

Muslera, Sanchez, Torreira, Icardi, Zaha bunlar top class topcular. Ama onlar bile malesef antreman olarak ve hayat stili olarak zirveden uzak bir fizik performans sergiliyor. Cunku Turkiye ligindeler, zorlayan da yok.

Burda Okan hocaya gorev dusuyor ama onu da anliyorum, adam zaten ciddi calismak istese gider Juventus'ta Bayern'de onu yapar modunda.

Neyse, Insallah rahat bir galibiyet olur, kadro guzel ve Tete'den supriz performans bekliyorum.

Geri
Üst Alt