⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Bu maça özel zeminin pas yapmaya namüsaitliğinden ötürü 4-4-2 gibi çıkıp uzun vurur muyuz acaba?

Spor gecesinin başlığına bakılırsa bu maçı o patates tarlasında oynatacaklar.
Sakatlık yaşanırsa fenerasyon’a dava açılmalı.

Umarım sakatlık vermeyiz. Ama bugüne kadar hiç yapmadığım bir şeyi yapacagim, bu stadda maç oynanırı savunan fb lilerin umarim kupa macinda en az 3 adamı sakatlanir. Normalde böyle birşeyi asla yapmam ama bunlar bunu hakediyor

Şikeciler kupa maçını orada oynamaz.
Alanya maçında özellikle kaleciye o kadar küfür ettiler. Sevk edilmemişler bile.
Yalı çocuğu ne istiyorsa onu yapıyorlar ama bizim yönetim halen bu büyükekşi yavşağını savunmaya ve desteklemeye devam ediyorlar.

Bu maçta, Prag maçından dolayı yorgun olacak olan Mertens, Torreira, BAY, Kaan Ayhan, Demirbay gibi isimlerin dinlendirilmesi gerekli. Yoksa Hatay deplasmanı gibi bir facia yaşayabiliriz Allah korusun.

Cikip oynayacagiz yapacak birsey yok

Hakli oldugumuz bir konu kesinlikle ama daha önce de yazdim böyle bir talep sadece rakibin bize bilenmesini saglar

Öyle de oldu ama bu saha da gecen sezon sampiyon olduk,sampiyon takim olarak cikacagiz ve kazanacagiz insallah

Oyunculara ve teknik heyete güveniyorum

Kesinleşti mi? Tarlada mı oynuyoruz maçı?

Ankara'da başka stat yok. Şehir değişikliğine de bu ortamda cesaret edemez Tff. Mecbur orada oynayacağız.

Böyle yaparak bizi daha da hırslandırdıklarını senelerdir anlayamadılar. Taş olsa duvar olsa akıllanırdı bunca senedir.

Eğer bu maç o stadta oynanırsa rotasyonlu bir kadroyla çıkıp Torreira,Icardi,Kerem,Mertens gibi isimleri saklamalıyız diye düşünüyorum. Vinicius, Berkan, Ndombele gibi güçlü isimlerle çıkabiliriz bu maça bence zaten 3 gün öncesinde bir Prag maçı olacak rotasyona gitmek ideal olabilir.

Eğer bu maç o stadta oynanırsa rotasyonlu bir kadroyla çıkıp Torreira,Icardi,Kerem,Mertens gibi isimleri saklamalıyız diye düşünüyorum. Vinicius, Berkan, Ndombele gibi güçlü isimlerle çıkabiliriz bu maça bence zaten 3 gün öncesinde bir Prag maçı olacak rotasyona gitmek ideal olabilir.

Asıl onlar sakatlanır adamlar normal düz yolda yürüyemiyor

zemin çok gündeme geldi olmayacağı da belliyken bu tarz gündem oluşunca futbolcuda ekstra baskı oluyor. bu işleri yapacaksan yönetim olarak duyurmadan yap

Geri
Üst Alt