Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa da önemli renktaşYa bok var şu Avrupa maçına herkes as çıkıp o kadar efor sarfettik , her gece yatarken kafada bu maçı oynayıp bir de rüyalarımda görüyorum sürekli kafayı yedim artık.
Kaybedecek kredimiz yok hele ki bu maçta hiç yok beşiktaş deplasmanı 1 puan fena olmayabilir ama bizim sahaya fener 3 puan önde gelirse yapılacak hakem operasyonlarıyla 1 puan aldırılmaya çalışacaklardırBu maçta puan kaybedip bjkye yenilsek bile fbyi yendiğimiz zaman şampiyonuz.Stres yapacak bir durum yok.
Onemli tabii ama kupayi alamayacagimiz için 1-2 tur fazla oynamaya gerek yok , bu seneyi alırsak zaten seneye iki tarafı idare edecek kadro da kurarız hem de şampiyonluk bu kadar çekişmeli de olmaz , en önemlisi bu sene 1 rakip min 2-3 sene elenecek samp olamazsa bu sene diğer rakiplerde de iş olmadığı için yeni bir 4 senelik seri fırsatımız var , aşırı önemliAvrupa da önemli renktaş
Bu seneki şampiyonluk > Avrupa ligi yarı finaliAvrupa da önemli renktaş
+final de dahil kupayı garanti vermedikleri sürece daha önemli benim için.Bu seneki şampiyonluk > Avrupa ligi yarı finali
Icardi kafilede varsa oynar boşu boşuna deplasmana gitmez. Hem de 90 dk oynar.sanıyorum yarın icardi ilk onbir olmayacak. dün biri de bahsetmişti. hem de maç paylaşımında yok kendisi. prag maçı için dinlendirilecek gibi.
muslera
barış sanchez nelsson köhn
torriera demirbay
tete mertens kerem
zaha
Önümüzdeki 3/3 = şampiyonluk hem Ankara deplasmanı hem beşiktaş deplasmanı kazanmak lazım direk bitirici darbe olur.Tjk macina kdr puan kaybi olmaz herhold yaw