⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

1708203798285.webp

köhn mutlaka 11 başlamalı

Nasıl yapacağız abi Allah yardımcımız olsun

Ya bok var şu Avrupa maçına herkes as çıkıp o kadar efor sarfettik , her gece yatarken kafada bu maçı oynayıp bir de rüyalarımda görüyorum sürekli kafayı yedim artık.

sanıyorum yarın icardi ilk onbir olmayacak. dün biri de bahsetmişti. hem de maç paylaşımında yok kendisi. prag maçı için dinlendirilecek gibi.

muslera
barış sanchez nelsson köhn
torriera demirbay
tete mertens kerem
zaha​

Bu maçta puan kaybedip bjkye yenilsek bile fbyi yendiğimiz zaman şampiyonuz.Stres yapacak bir durum yok.
Kaybedecek kredimiz yok hele ki bu maçta hiç yok beşiktaş deplasmanı 1 puan fena olmayabilir ama bizim sahaya fener 3 puan önde gelirse yapılacak hakem operasyonlarıyla 1 puan aldırılmaya çalışacaklardır

En azından o maça 1 puan önde girmemiz şart onlara galibiyet gerekiyor olsun.

12/12'ye şampiyonuz her maç ölüm kalım maçı olarak oynamalıyız.

Avrupa da önemli renktaş
Onemli tabii ama kupayi alamayacagimiz için 1-2 tur fazla oynamaya gerek yok , bu seneyi alırsak zaten seneye iki tarafı idare edecek kadro da kurarız hem de şampiyonluk bu kadar çekişmeli de olmaz , en önemlisi bu sene 1 rakip min 2-3 sene elenecek samp olamazsa bu sene diğer rakiplerde de iş olmadığı için yeni bir 4 senelik seri fırsatımız var , aşırı önemli

Kadro kusursuz olsa Avrupa'da sonuna kadar devam edelim derdim ama yeni aldığın sağ bekin sakat Kaan kasık sorunu yaşıyor sol bekin Avrupa listesinde yok orta saha rotasyonunda Ndombele var olsa da fark etmez 0 etki yapacak Oliveira yeni geldi fiziksel durumu nasıl kimse bilmiyor zaten kısıtlı kadro var.

Birini feda edeceksek o Avrupa olmalı lig değil. İkisini beraber götüremezsek günün sonunda tokat gibi gelen rakibin şampiyonluk kutlamalarını sindirebilecek olan varsa bu maçlara rotasyonlu kadroları yazmaya devam etsin.

sanıyorum yarın icardi ilk onbir olmayacak. dün biri de bahsetmişti. hem de maç paylaşımında yok kendisi. prag maçı için dinlendirilecek gibi.

muslera
barış sanchez nelsson köhn
torriera demirbay
tete mertens kerem
zaha​
Icardi kafilede varsa oynar boşu boşuna deplasmana gitmez. Hem de 90 dk oynar.

Geri
Üst Alt