Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Berkan artık os da değerlendirilmeli. Torreira ve Demirbay ön tarafın yükünü taşıyamıyor geride çok eksik ve dağınık kalıyoruz.Bu kadroda güzelmiş olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan artık os da değerlendirilmeli. Torreira ve Demirbay ön tarafın yükünü taşıyamıyor geride çok eksik ve dağınık kalıyoruz.Bu kadroda güzelmiş olabilir.
Fener takılsa daha rahat yenerdik.Fener puan kaybetseydi biz ciddiyetsizlikten puan kaybedecektik. Fener kazandı simdi ciddiye alıp biz de kazanacaz
Bjkden beklentin olmasın. İçerdeki pendik ve küme hattında olursa kayseri maçları zor geçerfb kalan haftalarda kendisine karşı "gerçekten oynayacak" bir çok ekip ile, hem içeride hem dışarıda karşılaşacak.
bjk iç saha,
ads iç saha,
ts deplasmanı,
konya deplasmanı,
gs deplasmanı gibi.
ayrıca fener'in özellikle hiç beklenmedik maçlarda puan kaybetme hastalığı da malum. neyse bunu bir kenara koyalım.
bu sürede avrupa maçları da olacak ayrıca.
türkiye kupasında da ekstra bir derbi yapma ihtimalleri de var bu fikstür içinde.
şu maçlardan, sadece biz ve ts'ye yenilseler bile, kalan maçlarımızda 8 puan kaybetsek dahi şampiyon oluyoruz.
hatta sadece bize kaybettikleri taktirde bile, yine 5 puan kaybı hakkımız var.
dolayısıyla olası ilk puan kaybında saçma sapan yaygara yapmayalım lütfen.
ayrıca bu noktada, yenemiyorsan yenilmemek de, 1 puan almak da önemli (sadece bu maç için değil, tüm maçlar için söylüyorum).
sponsorluk ilişkisinden dolayı mı diyorsun? o açıdan olursa bir şey diyemem tabi.Bjkden beklentin olmasın. İçerdeki pendik ve küme hattında olursa kayseri maçları zor geçer
Jknin kadro toparladı da fbden iyi değil yaw. Jk asıl sıkıntıyı yarı finalde çıkarır eşleşirlerse. Ligde bizim maç dışında bir misyonları kalmadı.sponsorluk ilişkisinden dolayı mı diyorsun? o açıdan olursa bir şey diyemem tabi.
derbi derbidir sonuçta abi ya.
bir de bjk kadro olarak bayağı bir toparladı gerçekten. aboubakar'ı da affedeceklermiş diyorlar. aldıkları yeni adamlar + gedson-abou-rachica-kılıçsoy falan. resmen fb'den daha yüksek oyuncu kaliteleri var -bence-
çok zor geçebilir o maçları.
pendik konusunda katılıyorum. benim sürpriz puan kaybı beklentim kendileri bu sene.
bu sene ts içeride fbyi 50 dakikada 3ledi. tarihi fark olacaktı fakat hakem izin vermedi. yine de ts o maçı aldı.Jknin kadro toparladı da fbden iyi değil yaw. Jk asıl sıkıntıyı yarı finalde çıkarır eşleşirlerse. Ligde bizim maç dışında bir misyonları kalmadı.
genel anlamda da uzaktan daha çok denemesi lazım bizim takımın.Tam Ziyechlik maçtı, uzaktan zımbalama odaklı oynamalıyız o yaprak gibi sahada
Jk domalır yaw. Baskette bile 2 devrede 61 sayı yediler. Şenor olsaydı keşke başlarındabu sene ts içeride fbyi 50 dakikada 3ledi. tarihi fark olacaktı fakat hakem izin vermedi. yine de ts o maçı aldı.
bence bjk'in toparlanmış kadrosu, ts'un o yaptığını gayet yapabilecek seviyede bir kadro. yeter ki istesinler. onu demek istedim aslında.
btw inş bu maçı alırız da, puan kaybı lüksümüzü bjk deplasmanına taşırız. o maç bizim için de çok zor geçecek. hatta ligde favori olarak başlayamayacağımız kalan tek zor maçımız o.
Barış sağ bek'e, Tete 11'e.
yalan yok Zaha solda Kerem sağ kanatta ters ayak olrak oynarım daha iyi - skoru buluncada Tete direk perşembeye kadar 90 dk zorlanmasın diye diğerleri.Barış sağ bek'e, Tete 11'e.