⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

zeminden ziyade prag macı yorgunlu sebebiyle cekınıyorum bu mactan ,hocanın mutlaka dogru kadro dogru oyun kurması şart

fb kalan haftalarda kendisine karşı "gerçekten oynayacak" bir çok ekip ile, hem içeride hem dışarıda karşılaşacak.

bjk iç saha,
ads iç saha,
ts deplasmanı,
konya deplasmanı,
gs deplasmanı gibi.

ayrıca fener'in özellikle hiç beklenmedik maçlarda puan kaybetme hastalığı da malum. neyse bunu bir kenara koyalım.

bu sürede avrupa maçları da olacak ayrıca.

türkiye kupasında da ekstra bir derbi yapma ihtimalleri de var bu fikstür içinde.

şu maçlardan, sadece biz ve ts'ye yenilseler bile, kalan maçlarımızda 8 puan kaybetsek dahi şampiyon oluyoruz.

hatta sadece bize kaybettikleri taktirde bile, yine 5 puan kaybı hakkımız var.

dolayısıyla olası ilk puan kaybında saçma sapan yaygara yapmayalım lütfen.

ayrıca bu noktada, yenemiyorsan yenilmemek de, 1 puan almak da önemli (sadece bu maç için değil, tüm maçlar için söylüyorum).

fb kalan haftalarda kendisine karşı "gerçekten oynayacak" bir çok ekip ile, hem içeride hem dışarıda karşılaşacak.

bjk iç saha,
ads iç saha,
ts deplasmanı,
konya deplasmanı,
gs deplasmanı gibi.

ayrıca fener'in özellikle hiç beklenmedik maçlarda puan kaybetme hastalığı da malum. neyse bunu bir kenara koyalım.

bu sürede avrupa maçları da olacak ayrıca.

türkiye kupasında da ekstra bir derbi yapma ihtimalleri de var bu fikstür içinde.

şu maçlardan, sadece biz ve ts'ye yenilseler bile, kalan maçlarımızda 8 puan kaybetsek dahi şampiyon oluyoruz.

hatta sadece bize kaybettikleri taktirde bile, yine 5 puan kaybı hakkımız var.

dolayısıyla olası ilk puan kaybında saçma sapan yaygara yapmayalım lütfen.

ayrıca bu noktada, yenemiyorsan yenilmemek de, 1 puan almak da önemli (sadece bu maç için değil, tüm maçlar için söylüyorum).
Bjkden beklentin olmasın. İçerdeki pendik ve küme hattında olursa kayseri maçları zor geçer

Bjkden beklentin olmasın. İçerdeki pendik ve küme hattında olursa kayseri maçları zor geçer
sponsorluk ilişkisinden dolayı mı diyorsun? o açıdan olursa bir şey diyemem tabi.

derbi derbidir sonuçta abi ya.

bir de bjk kadro olarak bayağı bir toparladı gerçekten. aboubakar'ı da affedeceklermiş diyorlar. aldıkları yeni adamlar + gedson-abou-rachica-kılıçsoy falan. resmen fb'den daha yüksek oyuncu kaliteleri var -bence-

çok zor geçebilir o maçları.

pendik konusuna ise katılıyorum. benim fb aleyhine en olası sürpriz puan kaybı beklentim kendileri bu sene.

sponsorluk ilişkisinden dolayı mı diyorsun? o açıdan olursa bir şey diyemem tabi.

derbi derbidir sonuçta abi ya.

bir de bjk kadro olarak bayağı bir toparladı gerçekten. aboubakar'ı da affedeceklermiş diyorlar. aldıkları yeni adamlar + gedson-abou-rachica-kılıçsoy falan. resmen fb'den daha yüksek oyuncu kaliteleri var -bence-

çok zor geçebilir o maçları.

pendik konusunda katılıyorum. benim sürpriz puan kaybı beklentim kendileri bu sene.
Jknin kadro toparladı da fbden iyi değil yaw. Jk asıl sıkıntıyı yarı finalde çıkarır eşleşirlerse. Ligde bizim maç dışında bir misyonları kalmadı.

Jknin kadro toparladı da fbden iyi değil yaw. Jk asıl sıkıntıyı yarı finalde çıkarır eşleşirlerse. Ligde bizim maç dışında bir misyonları kalmadı.
bu sene ts içeride fbyi 50 dakikada 3ledi. tarihi fark olacaktı fakat hakem izin vermedi. yine de ts o maçı aldı.

bence bjk'in toparlanmış kadrosu, ts'un o yaptığını gayet yapabilecek seviyede bir kadro. yeter ki istesinler. onu demek istedim aslında.

btw inş bu maçı alırız da, puan kaybı lüksümüzü bjk deplasmanına taşırız. o maç bizim için de çok zor geçecek. hatta ligde favori olarak başlayamayacağımız kalan tek zor maçımız o.

hava durumu şaka maka nasıl yav yarın ankarada

soğuk ama yağış yok gibi duruyor.

bu sene ts içeride fbyi 50 dakikada 3ledi. tarihi fark olacaktı fakat hakem izin vermedi. yine de ts o maçı aldı.

bence bjk'in toparlanmış kadrosu, ts'un o yaptığını gayet yapabilecek seviyede bir kadro. yeter ki istesinler. onu demek istedim aslında.

btw inş bu maçı alırız da, puan kaybı lüksümüzü bjk deplasmanına taşırız. o maç bizim için de çok zor geçecek. hatta ligde favori olarak başlayamayacağımız kalan tek zor maçımız o.
Jk domalır yaw. Baskette bile 2 devrede 61 sayı yediler. Şenor olsaydı keşke başlarında

ilk yarıdan 2 golü bulup kısmen hiç strese ya da devre arası telefonlara - para trasnferleri tarzı pis işlere zemin hazırlamadan RAHAT maç çıkarmalıyız

daha çok stres yaratacaktır.

Puan kaybı olabilir, futbol bu ama o oyunculara verilen duygu dolu yazı barındıran çıkartmalar ve etrafta dönen dümenlerden sonra alev almış o çimde güreşen bir Galatasaray göreceğimizden eminim çünkü oyuncularımız cidden kaliteli ve birbirleri için oynayan yürekli oyuncular, gerekeni yapacaklar ama en baştada söylediğim gibi futbol bu ters bir şey oldu diyelim akşam havaalanında karşılamak boynumuzun borcu.

Geri
Üst Alt