⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Ankara ve Bjkden beraberlik bile alsak fb 2 puan önümüzde oluyor. İçerde yenip önlerine geçebiliriz. Yenilmek kötü olur.

Beraberlik dahi feneri avantajli duruma getirir tam 1 0 olsun bizim olsun maci.
Modum cok düşük

Lisans çıkartın, Erden Timur ile dursun Özbek değişmeli sağ bek oynasınlar, hem biraz spor yapmış olurlar güzel olur.

Kadrodaki eksiklikler, zeminin durumu, hafta içi oynadığımız yorucu eforlu geçen avrupa maçı ve bir sonraki hafta içi oynayacağımız önemi büyük avrupa maçı.

Tüm bunlar birleşince puan kaybımız muhtemel gibi duruyor ama bu zamana zor zamanlarda bizi ayakta tutan bir td okan hoca faktörü var. Dilerim ilk yarıdan işi bitireceğimiz kaleyi bulan tüm toplarımızın gol olacağı bir maç olsun.

Köhn'den beklentim epey yüksek.

solla sert ortalar Icardi'Ye ilaç gibi gelebilr.

Sampiyon olmak istiyorsak herkesi, hakemleri de yenmek zorundayiz. Saha disinda cok pis isler donuyor. Oyunculara ekstra prim mi verirler, baska bisey mi yaparlar bilemiyorum ama herkesin motivasyonu en ust seviyede olmadi. En azindan maaaslari zamaninda yatiriyordur umarim yonetim. Maasini almayan oyuncu oynamaz, ozellikle yabancilar.

Valla bu maç Prag maçı arasına denk geldiği için öbüründe de jknin yeni stadında galibiyetimiz olmadığı için favori değiliz bence
Bjk, Kayseri maçında izledim berbat. Teknik direktör ile doku zaten uyuşmadı. Yeni gelen oyuncular uyum sağlamadan aradan çıkaracağımızı düşünüyorum. Ankaragücü ise 5 li oynuyorlar ama stoperler çok hataya yatkın. İkisine de ilk golü at dağılacaklar.

Ankaragücü berbat takım bu arada son maçlarını izledim savunmada da hücumda da rezalet durumdalar.Muhtemelen zeminden faydalanıp maçı çirkinleştirmeye çalışacaklar bir şekilde kazanıp dönebilirsek önümüz çok açık.

Ne beraberlik yeteri kesinlikle kazanmamız gerekir fbnin maçlarını görüyoruz iki üç takım hariç hepsi yatıyor bizim hata lüksümüz yok en büyük sıkıntı sağ bek Abdülkerim olsa davinson sağ bek oynar önünde de barış alper olurdu ama Abdülkerim yok barış sağ bek önünde kerem solda Zaha mantıklı görünüyor o patates tarlasında sakat vermeden yarım sıfır olsun bizim olsun

Geri
Üst Alt