Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.321
- 34.248
- 2.478
Kazanmaktan baska 1 ihtimal yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki maçta da net favoriyiz. Neden böyle bir hesaba giriyoruz ki ?Ankara ve Bjkden beraberlik bile alsak fb 2 puan önümüzde oluyor. İçerde yenip önlerine geçebiliriz. Yenilmek kötü olur.
Rize nin zeminde mi yoksa Eryaman daki zemin mi desek, kim ne der?hem eksigiz hemde zemın cok kötü ama mutlaka puan almamız lazım
Valla bu maç Prag maçı arasına denk geldiği için öbüründe de jknin yeni stadında galibiyetimiz olmadığı için favori değiliz benceİki maçta da net favoriyiz. Neden böyle bir hesaba giriyoruz ki ?
Bjk, Kayseri maçında izledim berbat. Teknik direktör ile doku zaten uyuşmadı. Yeni gelen oyuncular uyum sağlamadan aradan çıkaracağımızı düşünüyorum. Ankaragücü ise 5 li oynuyorlar ama stoperler çok hataya yatkın. İkisine de ilk golü at dağılacaklar.Valla bu maç Prag maçı arasına denk geldiği için öbüründe de jknin yeni stadında galibiyetimiz olmadığı için favori değiliz bence
Ts depinde çok puan kaybı beklemiyorlardı. Samsun'da bekliyorlardıŞu maçı kayıpsız geçersek bugünkü galibiyetleri kursaklarında kalır.
100% puan kaybı bekliyorlar aynı TS deplasmanında olduğu gibi. Allah yüzümüzü karar çıkarmasın.
İlk 11 olur mu dersin kurbişimKöhn'den beklentim epey yüksek.
solla sert ortalar Icardi'Ye ilaç gibi gelebilr.
Bankoİlk 11 olur mu dersin kurbişim