⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

6 galibiyetli, son 3 maçını kazanamayan takımı da yeneriz artık.

Fener puan kaybetseydi biz ciddiyetsizlikten puan kaybedecektik. Fener kazandı simdi ciddiye alıp biz de kazanacaz

Ters gelen bir dep. ama geçen seneyle kırdık diye düşünüyorum.

Avrupa maçı sonraları oyuncuların bir kısmı böyle maçlara konsantre olmakta zorlanıyorlar umarım hatay maçındaki hatalara dusmeyiz

Hoca eminim rotasyon yapmak istiyordur ama nasıl ? Ndombeleyi oynatamazsin, direk yenilirsin, sağ bek kim ? Mertens ile kerem öldü yedekleri yok, Berkan oynar herhalde ortasahada. Allah'tan berkani getirmeyi akıl ettiler, yoksa sol bekimiz de olmayacaktı.

Şikeciler ne yaparsan yapsın biz kazandığımız sürece şampiyonuz

Fener'in maçlarıyla ilgilenmeye gerek yok biz kendi maçlarımızı kazanıp devam edeceğiz hayırlısıyla. Bu maçta biraz rotasyon dar olacak ve biraz da yorgunluk olabilir ama ideal kadroyla çıkıp güzel futbolla liderliği sürdüreceğimizi düşünüyorum hadi aslanlar.

Muslera
Barış Nelsson Sanchez Köhn/Berkan
Torreira Demirbay
Kerem Mertens Zaha/Tete
Icardi

Bu şekilde bir kadro çıkacak gibi duruyor ve 2 mevki dışında kadro net bence. Son maçlarda Berkan çok yıprandı orada Köhn olabilir bu maçta, Barış mecburen sağ beke geçeceği için ön tarafta da Zaha ve Tete ikilisinden birisi tercih edilecektir.

Muslera
Barış Nelsson Sanchez Köhn/Berkan
Torreira Demirbay
Kerem Mertens Zaha/Tete
Icardi

Bu şekilde bir kadro ile çıkacağımızı düşünüyorum ve 2 mevki dışında kadro net bence. Son maçlarda Berkan çok yıprandı orada Köhn olabilir bu maçta, Barış mecburen sağ beke geçeceği için ön tarafta da Zaha ve Tete ikilisinden birisi tercih edilecektir.

Bu maça demirbay mertens çıkarsak, Prag bizi güle oynayan eler, ikisinin de dinlenmesi lazım, mertens zaten 37 yaşında.

Bu maça demirbay mertens çıkarsak, Prag bizi güle oynayan eler, ikisinin de dinlenmesi lazım, mertens zaten 37 yaşında.
Bu maç daha önemli dersem abartmış olur muyum ben böyle düşünüyorum açıkçası. Rotasyon yapabilecek bir durumda değiliz maalesef hem kadro hemde ligdeki konum itibarıyla.

Bu maç daha önemli dersem abartmış olur muyum ben böyle düşünüyorum açıkçası. Rotasyon yapabilecek bir durumda değiliz maalesef hem kadro hemde ligdeki konum itibarıyla.

Bence de daha önemli ama nasıl olacak valla Okan hocanin işi zor

Geri
Üst Alt