Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.822
- 8.341
- 1.818
Tekrar set hazırlayıp çekimini yaparlar.Var konusmasi yayinliyacaklari mi.bakalim, götlerinde ne uyduracaklar, net göruntu yok hocam ama bence penalti var mi diyecekler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrar set hazırlayıp çekimini yaparlar.Var konusmasi yayinliyacaklari mi.bakalim, götlerinde ne uyduracaklar, net göruntu yok hocam ama bence penalti var mi diyecekler?
Uc kurus icin mac satanlar yarin topragini satar... neyse satiyolar zaten.Valla bu Turkiyenin sonu hic iyi degil arkadaslar
Nutkum tutuldu benim artik
Futbolu gectim, burda buyuk bir milli guvenlik sorunu var.
Saçma sapan şeyleri ben yazmıyorum 4-5 gündürüstad saçma sapan şeyler yazmayalim millet gergin zaten
Ulan fb'li futbolcular bile itiraz etmedi
VAR'da ki haramzade penaltı uydurdu
Allahınızdan bulun
Tezinden defolup gidin bu ülke futbolundan
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnanıyor musun sen buna renktaşKasımpaşa'nın Fener'den puan alacak olmasına şaşırdım. Verilen penaltıya diyecek bir şey yok elini çekiyor orada oyuncu ama penaltı veriliyor artık bu iş bildiğin kupayı Fener'e vermelerine kaldı. Bence devam etmeye de gerek yok lige alsınlar versinler sonrada siktir olup gitsinler de seneye bari futbol izleyelim.