SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

İnanılmaz bir sezon, ama başımızda yönetim yok, Ali Koç her gün konuşuyor, hakkını da alıyor, dursun konusamaz çünkü ihaleleri gider. Tekrar ediyorum, bu adam muhtemelen Ali Koç ile şampiyonluk konusunda anlaştı. Devre arası da o yüzden bonservis verdirtmedi.

Pozisyondan önce Kasımpaşalı futbolcunun ayağını bastı Çağlar, devam ettirdi..Sonra fener lehine faul verdi.. Adama değmeyen topa el dedi.. Bir tane fenerli futbolcu el diye itiraz dahi etmedi.. Orada Çağlar yine pozisyonun içinde , o da korner diye el kaldırdı.. Vara gidiyorsun, Beyni olan bir insan Fenerli oyuncuların itiraz etmemesinden bile pozisyonun temiz olduğunu anlardı.. Yeter ulan.. Göz göre göre şikenin tillahı dönüyor artık.. Gerçekten yeter..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan fb'li futbolcular bile itiraz etmedi

VAR'da ki haramzade penaltı uydurdu

Allahınızdan bulun

Tezinden defolup gidin bu ülke futbolundan

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basimizdaki varos kabadayisi gitmedigi surece, bunlarin hicbiri duzelmez.

Ulkenin %51i embesil ise, yapacak bisey yok.

Daha 2 hafta önce böyle dandik rezil penaltı mı olur derken şimdi daha da rezili geldi

Ben rakip olsam maçın başında gider ceza sahamda topu elime alır, penaltıyı yer, maça öyle başlardım

TFF ve yayıncı kuruluş arenadaki maça iki takımında puan puana girmesini istiyor olay bu. Yönetime de yazıklar olsun hadi Dursun 'u geçtim erden timur sen çıkıp konuşmuyorsan kendine Galatasaraylı deme.

Alanya maçında Dejku'nun düşmesinde VAR'a çağıran aynı VAR hakemi imiş...

Tadicin malum pozisyonundan sonra paşalı topçu temiz mudale etti anında yapıştırdı foulu. İki dk geçmedi caglar yaka paça indirdi herifi devam dedi. Sonrasında da penaltı işte. Yok abi cidden dünyanın en hümanist en barışçıl en sakin adamını getir onu da cildirtir bunlar

Adamlar aleni hakemlerin hepsini satın almış ülkede ses çıkaran yok. En az 20 puan direk hakem hediyesi. Temiz eller olmadan bu lig temizlenmez

Kasımpaşa'nın Fener'den puan alacak olmasına şaşırdım. Verilen penaltıya diyecek bir şey yok elini çekiyor orada oyuncu ama penaltı veriliyor artık bu iş bildiğin kupayı Fener'e vermelerine kaldı. Bence devam etmeye de gerek yok lige alsınlar versinler sonrada siktir olup gitsinler de seneye bari futbol izleyelim.
İnanıyor musun sen buna renktaş

Yani kupayı verseler bırakıcak mı

Asla bırakmaz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık saklı gizli de değil. Baya göz göre göre yapılıyor şike. Bu lig bu akşam bitmiştir.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 DAKİKA FALAN SONRA TWİTTERDA ALEXİN BANDANASI TRİBÜN ÇEKİMİ 144P BİR AÇI PAYLAŞIR VE HERKES AAAA EVET PENALTIYMIŞ DER :dDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

erden timur başkanın sözünü dinleyip sustugu sürece maalesef o da hayal kırıklıgı olacak

Geri
Üst Alt