SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Tadicin malum pozisyonundan sonra paşalı topçu temiz mudale etti anında yapıştırdı foulu. İki dk geçmedi dijiku yaka paça indirdi herifi devam dedi. Sonrasında da penaltı işte. Yok abi cidden dünyanın en hümanist en barışçıl en sakin adamını getir onu da cildirtir bunlar
Dinsiz imansız şerefsizler

Her maç "ben hayatımda böyle bir penaltı görmedim" dedirtebilinir mi biz ne yaşıyoruz abi?

Resmen insanları futboldan soğuttular. Her hafta ayrı bir tiyatro izliyoruz. Şimdik birşey desen ofsaytimsiiiiiiii derler. Kürekle suratlarına geçireceksinnnn

Var kayıtlarını yayınlasalar ne olacak arkadaşlar.Var daki adamlar yayınladıklarını biliyor artık ona göre konuşuyorlardır zaten.
Kayıtlar :
-Ele çarpma var bi bak istersen .Elini geniş açmış topun yönü değişmemiş ama ele çarpma var bak istersen.
-Tamam bakayım evet bende gördüm veriyorum penaltıyı

Paşanın hocası mıydı bilmiyorum maç sonu gitti hakeme konuşurken kırmızı yedi

İnnşallahhh şöyle ağız dolusu anası bacısı yedi sülalesine okkalı sövmüştür yüzüne yüzüne

Gitsin o hakem bozuntusu şerefsiz şimdi o küfürlerle eve gitsin yatsın uyusun

Ama nerde o haysiyet bunlarda

İnşallah ölene kadar kulaklarında çınlasın, adam sövdü sövdü gık diyemedim diye

geçen senede söylenmişti şikeciler şampiyon yapılacak diye ama gülüp geçmiştim. ama bu sene kesin yapacaklar. şikecileri zora sokacak hiçbir kararı vermiyorlar. olmayan faulden sonra olmayan elide gördük.
ayrıca şikecilerin puan aldığı zaman şampyon olacakları bir senaryo ile rams parka gelirlerse orda bu ortamda bize galibiyet aldırmazlar.

daha bu ligi izlersem en adi o.çyim.Antalya maçına gideceğim sadece sonra bana müsade sokarım liginize de şerefinize de şerefsiz köpekler tffsinden hakemine acı çekerek ölün inşallah ailenize de en kötüleri olsun bak bir günümü mahvettiniz şerefsizler sizi , izleyene sokayım var ya o maçları falan bir daha açarsam benim de yarınım olmasın allah belalarını versin hepsinin

mallar birde seviniyorlar halbuki nasıl aciz durumda oldukları nasıl zorlandıklarını göremıyorlar yine

Hakem net sarıları atladı maç boyunca. Takdir haklarını hep fb den yana kullandı. Penaltı da tuz biber oldu.

Nihat Kırmızı : "Bir tiyatro var, bir şey uydurmaları lazımdı uydurdular. Fenerbahçeliler de beklemiyordu, onlarda şaşırdı! Tiyatro sergileniyor!"

ya bir de VAR'dan veriyorlar lan zuhahahaha :ddddddddddddd

hayır hakem verse VAR çağırmasa ok diyeceğiz

VAR'DAN BU PENALTIYI NASIL VERDİNİZ YAHU

Geri
Üst Alt