SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

basaksehir macinda 90+ 4 de penalti veren var hakemi bu macin var hakemiymis. Serefsiz evladi seni.

ERKAN ERGIN

Beyler sizden bir şey rica ediyorum lütfen, Fall ile Osterwolde nin pozisyonunu izleyin. Penaltı çizgisinin dibinde faul yapıyor Fall ama bir koşusu var o kadar kontrolsüz koşuyor ki, izlerken penaltı mı yaptıracak dedim. Neyse gerisini size bırakıyorum.

1 saattir çeşitli platformlarda uyduruk penaltıyı aklamaya çalışıyorlar.

ulan bunların çoğunun evladı var. nasıl yüzlerine bakacaksınız?

vay arkadaş goy goy hesap - tahminen GSli var admin tayfasında ama yorum yazmaklada uğraşmazdı

Adamın ağzından yalan beyan yazılar gelip "eline geldi" diyen fenerli muhabirin ta ......(Nokta noktayı siz doldurabilirsiniz gönlünüzden geçtiği gibi)

Adamın ağzından yalan beyan yazılar gelip "eline geldi" diyen fenerli muhabirin ta ......(Nokta noktayı siz doldurabilirsiniz gönlünüzden geçtiği gibi)

Ne diyo bu çocuk yaa. Lan söylesene elime değmedi diye neyi bekliyor bu çocuk mal mısınız lan? O maça nasıl devam ettiniz niye terketmediniz sahayı

Hatay maçı nolur üstad
Bilmiyorum ama bu 6 oldu son 6 maçtır kademe kademe oyunları fizik güçleri düşüyor ve bu maçların tamamını zorla yada hakemle aldılar fiksturleri çok sert hemde bol deplasmanli mutlaka biryerde takilacaklar amaclarida zaten puan farkını çok yaptirmamak o yüzden bu ppenaltilar

Rezil bir ülkeyiz. Maalesef. Bu futbolcunun söylemediği bir şeyi, söylemiş gibi göstermek nasıl bir iştir. Utanç verici. Spor bu yahu spor, ne hale getirdiniz bir hobiyi. Bırakın artık, olgunlaşmamış zihniyetlerinizi çekin bu ülkenin üzerinden.

2-2 biten alanya maçındada aynı var hakem. Allah'ın adaleti şaşmayacak sezon sonu yine ipi göğüsleyeceğiz. Yaptığınız pisliğin içinde boğulacaksınız. Soysuzlar

Antalya fener maçı 2-2 olacakken aktif alan diye ofsayt ver 2 hafta sonra bizim Antalya maçında ofsayt yok diyin insanların aklıyla oynayın ondan sonra yine aktif alanda ve rakibi engelliyor kurallar fenere göre değiştiğini göstergesi...

Geçen hafta Rize bu hafta hakemler olmasa en az 6 puan geride olacaklardı. Sadece son iki haftada yenen haklar, alınan ahlar sizi perişan edecek

Yönetime pazartesi gününe kadar süre adam.akilli.cikip konuştular konuştular yoksa uzerlerindeki saibeyi atamazlar ve daha kötüsü bu pasifik ile adamlar icardiye de ceza cikarirlar

Bakın bunlar öyle bir yerde öyle bir şekilde belalarını bulacaklar ki ağlamaktan gözlerini açamayacaklar. O uydurma penaltı döndü gol oldu ve kazandıklarını sandılar ama şampiyonluğu bugün itibarıyla kaybettiler.

DURSUN ÖZBEK EFENDİ çıkıp diyeceksin bakın pozisyon bu. Bu pozisyona var hakemi devreye girip çağırıyorsa art niyet vardır arkadaş Allah allaaah say saydir arkadaş. Neyi bekliyorsun agam sen kimle kimlerle aram bozulur diye korkuyorsun. 7 ceddine yetecek paran var 25 milyon taraftar kitlenmis arkanda neyi bekliyorsun yaaa.

Geri
Üst Alt