SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Senenin başından beri bir taraf sürekli haksızlığa uğrarken bir taraf alenen kollanıyor. İnsanların içinde kin ve öfke birikiyor. Çok tekhlikeli bir iş yapıyorlar, farkında değiller.
Şu cümleyi bizim yönetimin kullanması lazım. O zaman görelim bakalım bu kadar rahat operasyon yapılabilir mi!

Bütün pislikler vardan dönüyor artık lakin orta hakem penaltı olmadığını gördüğü halde o penaltıyı veriyorsa baskıyı siz dusunun

Hâlâ üste çıkmaya çalışıyorlar iki penaltıları verilmemişmiş hangi iki penaltı onlar buna artık utanmazlık da denilmez nasıl insanlarsınız siz mübarek gecede bela okumak istemiyorum ama bu kadarına da pes gerçekten inanılmaz

Hâlâ üste çıkmaya çalışıyorlar iki penaltıları verilmemişmiş hangi iki penaltı onlar buna artık utanmazlık da denilmez nasıl insanlarsınız siz mübarek gecede bela okumak istemiyorum ama bu kadarına da pes gerçekten inanılmaz
Ferdi krunic ve osterwolde pozisyonlarına penaltı bekliyorlar :(((

Hakikatten düşüncelerimi ifade edemez hale geldim, adamlar 1,5 sezonda 32 penaltı atmış yarısı tüm kamuoyu takdiri ile zaten penaltı değil ve bu penaltılar maçı kıran penaltılar yani ya geriden gelip skoru eşitleyen ya da 1 farklı öne geçiren.

Bıktım şu yaşananları resmen dejavu oluyoruz her sezon.

Ama hep adaleti sağlayan birileri çıkıyor, elbet bir Emeka Eze çıkacaktır...

Galatasaray bu sezon tüm ligin istatistik rekorlarını tek tek kırıyor ama Fenerbahçe'nin penaltı rekoru çok iyi direnç gösteriyor cidden tebrik etmek lazım onları da.
Bunlara böyle penaltı verilmesi aslında oyun olarak.haftalardir düşüş yaşamaları artık goturemiyorlar maçları mecbur hakem yardımı gerekiyor

Gördünüz mu yalancı gazetecileri. Yalandan Yunus Emre elime değdi diye haber yapıyorlar. Bugün bu forumda Erman Toroğlu yasaklanmazsa benden elveda size. Bu kadar haksızlığın olduğu bir sezonda karşımızda haksızlığa çanak tutan kim varsa bu forumda yasaklanmasi gerek.

Maçta bu tekrarı 1 kere bile görmedik.

fanatik arkadaşımda "boşver üzme kendini ne de olsa her şey size çalışyor" falan dedi ya illa delirtecek.
onlarda ikinci yarıda osterwolde'nin poizsyonu içerde - ona niye çağırmadı o zaman diye serzeniş.

mantıklı insanda formayı giydiğinde idiyota dönüşüyor yav.

Basaksehir - Fener hakem erkan ergin dk 90+ penalti !

Fener - alanya hakem erkan ergin penalti !

Fener - kasipmasa hakem erkan ergin dk 90+ penalti!
Abi çok ciddi tehdit edilmeli alayı tugayı
Ağlak açıklamalarla olmaz bu işler,
Adamlar şuanda en az 13 puan gerimizde olmaları gerekirdi, lig bitecek hâla kimseden ses yok şaka gibi

Fb topyekün bu sene atağa kalktı. Haksız her galibiyet sonrası s.b. adlı algıcı başını konuşturup algı yönetimi yapıyorlar. Sahada yapılanlar zaten fecaat.

Bizimkiler de aman kimse küsmesin Erden Timuru susturalım derdindeler.

Konuşmayan konuşamayan konuşturmayan defolsun gitsin. Bu kirli düzene sesini çıkarmaya cesareti olmayanlar gitsin şirketinin başında otursun.

Var olmasa neler yaparlardı diyorduk. Adamlar var da bile olmayan elden penaltı verdiler. Harbiden var olmasa her maçları en az 5-0 biterdi galiba

Geri
Üst Alt