SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Hadi bide bunun üstüne Icardi’ye ceza verin lan. Rezillik diz boyu bu ne lan!!!??

Bein connect'i aradım ve fb maçlarındaki skandal hakem kararlarından bıktığımı, tiksindiğimi belirterek cayma bedeli neyse verip kurtulmak istediğimi söyledim. Başka paket teklifleri falan verelim dediklerinde 1 milyon lira verseniz ilgilenmiyorum, ben dürüstçe yönetilen futbol maçı izlemek istiyorum lütfen ilişiğimi kesin deyip üyeliğimi sonlandırdım.

TFF ve MHK benim nezdimde yoklar. Kurum olma niteliklerini kaybetmişler ve asla kurum güvenirliğini sağlayamadılar. Yönetim artık bir zahmet istifaya davet etsin, taraftar arka çıkar.

geçen sene de üst üste antalyaspor deplasmanında 30 metreden atılan 90'a giden pozisyonda ofsayt verip, ümraniye maçında da fener'in faulden attığı golü vererek +4 puan hediye etmişlerdi. fark açılacaktı açtırmadılar.

işin sonu yine aynı olur inşallah.

Mehmet Özdilek: "Hiçbir Anadolu takımına böyle bir penaltı vermezler."

İlker Yağcıoğlu: "Fenerbahçe aleyhine bu karar verilse hakemi stattan çıkarmazlardı."

sami ugurlu güzel konusuyor

Her hafta izlemeyecem diyorum sonra bakıyorum son dakika bir adilik tüm haftamı bok ediyo .Neyse unutalım

Son düzenleme:
Ben artık futbolu falan takip etmem. Bu ligi kim dizayn ediyorsa siyasetcisinden topçusuna yöneticisine kimler işin içindeyse bugüne kadar izlediğim maçlarda benim zamanımı çalıp hakkımı yedikleri için hakkımı helal etmiyorum

Ben bu tiyatro ve şaibe ligini izlemiyorum artık. Verin şikeli sampiyonluklarını, ülkedeki tüm kurumlar bunlara çalışıyor bu sezon

Artık bizim maçları bile izlemeyeceğim bu gidişle.

bein sports baya komik program yaw

tartismali kararlari konusmayacagiz diye penaltiyi görmezden geliyorlar

Bence bizim maça 4 puan önde girmeliyiz iş o maça kalırsa ali koç denen herif bütün servetini verebilir o maçı almak için olmaz demeyin bugün bu penaltıyı çalan herşeyin belli olacağı maçta neler yapar
Servetini de hakemlerini hoplatırız o maçta. Zalimin serveti varsa haklının da Allah'ı var

Geri
Üst Alt