SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Ates kuslarindaki seyfi gibi alismislar her seferinde hileli yoldan milleti biktirmaya.

TFF'yi ve MHK'yı istifaya çağıramayan yönetim artık desteğimi alamaz ve net eleştiri sebebidir bu durum. Çıkın ve istifaya çağırın bu kurumları ya da sezon sonuna kadar susmaya devam edin.

Bu heriflerin elinde aynı saniyede 2 pozisyonu gösterebilecekler teknoloji nevcut. Çok emin olsalardı el diye dondurdukları anda kale arkası kamera görüntüyü de verirlerdi de burada yazamıyorum ama ne oldukları belli adamların
işte arka tarafları yese o görüntüyle verirler - derizki ulen şundan mı verildi diye.
yoktan var edilmiş olması bu işin çok felaket bir durum.

işin ciddi sıkıntılı tarafı - bunlar oluyor - bizim sahadaki maça nakış nakış işleyecekler bu senaryoyu. İsyan çıkartacaklar illaki.

pozisyon net olarak penaltı değil orda bi sıkıntı yok ama paşalı oyuncu da hakeme koz verdi elini o şekilde tutarak bunlara koz bile vermeyeceksin penaltı vermek için bahane arıyolar

Ya şimdi şike döneminde hakemlerin tutuklanmalarının önemini anladınız mı?
O gün bu işlerin içinde olan şerefsiz itler hala bu işin içindeler, onların öğrencileri bugün Türk futbolunun tabutuna çivi çakıyor.
Sokarım fenerine şampiyon olamıyormuş, silktirin gidin adam gibi ahlakınızla mücadele edin şerefsiz köpekler.

Seneye lig maçlarını falan izlemeyi düşünmüyorum. Bu izlediğimiz şeye üste para vermek çok saçma.

Penaltının öncesi de facia, kırmızı çıkabilecek pozisyonda faul çıkmadı, kpasa rakip ceza sahasına yakın yerden duran top kazanacakken hakem ve yardımcı net faulü görmek istemediler.

Var hakemleri net şikeli bu sezon başka açıklaması yok. Ana hakemin bence suçu yok varda temas var dedilerse penaltıyı çalmak zorunda. İcardiye verilmeyen penaltılara bakın bir de şu penaltıya,alanya maçında aldıkları penaltıya bakın. Şike yoksa gram futboldan anlamıyorum.

Bu erkan engin denen herifin kazandırdığı kaçıncı puan oldu bu rizede hakkımızla yenip şampiyon olduğumuzda Serkan Çınarın hakemliğini bitirdiler ki bugünkü pozisyondan yüz kere daha penaltıydı bize çalınsa şimdi ortalık ayağa kalkmış tffye yürüyüş başlatmışlardı biz ise susalım aman efendilik olsun aman tansiyon yukselmesin gerginlik olmasın olmasın başkan olmasın bugün böyle penaltı çalan yarın şampiyonluğu da çalar o zaman konuşma bir işe yaramaz çünkü

pozisyon net olarak penaltı değil orda bi sıkıntı yok ama paşalı oyuncu da hakeme koz verdi elini o şekilde tutarak bunlara koz bile vermeyeceksin penaltı vermek için bahane arıyolar
Spiker oyuna az önce girdi cümlesini 2 kere kullandı var incelemesi esnasında, bende de spikerin bilinçaltındaki nelerin tetiklendiği düşüncesi sardı.

hekem şerefsiz penaltı vermek için anı kolladı ve bulduğu ilk fırsatta verdi. ama bunlar hep pısırıklıktan oluyor.

Herşey boş adamlar en kritik tükendikleri maçlarda hakemlerle 3 puanı alıyorlar. Bu şekilde yarışta kaldılar.

Geri
Üst Alt