Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dk 89 olunca Fenerin penaltısı yükleniyor postları atanlar yine haklı çıktı rtş.fbli arkadaşlarımla konuşuyoruz foule falan çaldılar sandım diyor onlara bile absürt geldi bu penaltı. lig izlenmeyecek hale geleli çok oluyor da fanatiğiz işte izliyoruz. akıl işi değil bunu takip etmek
Doğru ama orta hakem yetmiyor renktaş bunlara.Güçlü olsalar orta gelmez yetecek ama o kadar güçlü değiller Var a ihtiyaç duyuyorlar.Kadıköy de alışığız rakibi sindiren sert hareketlerine kart çıkmaz rakibe hemen kartlar verilir olmayan fauller verilir bunlar hep olurdu ama Var bambaşka birden gol bonusu veriyor sana hiç hesapta yokken.Haklısın ama orta hakem de şerefsizin önde gideni, maç geneli gördük onu da
Sonlara doğru o baskıyı oluşturan oydu
Paşalıya faul yapıyorlar vermiyor, fenerli kaleye yaklaşınca dokundan bile faul
Böyle böyle baskı kurdurttu zorla fenere
Yönetimi ıslıklansın yani ha. Tamam iyi topçularda ıslıklansın. Abi biraz da TFF'ye mi tepki göstersek?pazartesi günü GS yönetimini ıslıklamayan taraftarda taraftarım dıye gitmesın o stada
Bu heriflerin elinde aynı saniyede 2 pozisyonu gösterebilecekler teknoloji nevcut. Çok emin olsalardı el diye dondurdukları anda kale arkası kamera görüntüyü de verirlerdi de burada yazamıyorum ama ne oldukları belli adamlarınonu da 2 mesaj önce yazdım
nasıl iş abi ?
Başakşehir puan alacak - Dirseği 4üncü boyuta sokmadığı için penaltı
Alanya - yerlerde boşa yuvarlan - penaltı ile maçı çvirrttir - allahtan orda ilahi adalet beraberlik çıktı
şu maç - YOKTAN VAR EDİLDİ resmen yani, kameralara yayıncı falan yani maç devam ederken 3 açıdan verdi pozisyonu.
ve HEPSİ AYNI ADAM.
ya bu durumu UEFA'ya falan şikayet etsinelr ya - TFF yide başkanınıda osunuda busunuda kim alaklaıysa direkt UEFA'ya şikayet edilsin bu ne ya
penaltı öncesi bilek kıracak faul var - o da çalınmıyor. Sahadaki hakem SON SÖZdür - korkaklıkla VAR'a bırakıyor. Ferdi'de NERDEYSE Refleks çalacaktı - gene VAR'a bıraktı.
yanlıs düşünüyorsun işte o yönetimi senın oyuncularının takımının hakkını savunsun diye seçtik ama yönetim satılmış gibi hareket ediyorsa yönetim ıslıklanmalı gayette ciddiyim sinirle söylemiyorum bunuYönetimi ıslıklansın yani ha. Tamam iyi topçularda ıslıklansın. Abi biraz da TFF'ye mi tepki göstersek?