SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

fbli arkadaşlarımla konuşuyoruz foule falan çaldılar sandım diyor onlara bile absürt geldi bu penaltı. lig izlenmeyecek hale geleli çok oluyor da fanatiğiz işte izliyoruz. akıl işi değil bunu takip etmek
Dk 89 olunca Fenerin penaltısı yükleniyor postları atanlar yine haklı çıktı rtş.

Haklısın ama orta hakem de şerefsizin önde gideni, maç geneli gördük onu da
Sonlara doğru o baskıyı oluşturan oydu
Paşalıya faul yapıyorlar vermiyor, fenerli kaleye yaklaşınca dokundan bile faul
Böyle böyle baskı kurdurttu zorla fenere
Doğru ama orta hakem yetmiyor renktaş bunlara.Güçlü olsalar orta gelmez yetecek ama o kadar güçlü değiller Var a ihtiyaç duyuyorlar.Kadıköy de alışığız rakibi sindiren sert hareketlerine kart çıkmaz rakibe hemen kartlar verilir olmayan fauller verilir bunlar hep olurdu ama Var bambaşka birden gol bonusu veriyor sana hiç hesapta yokken.
Yani bu senelerde orta halemi bağlamaya gerek yok onu zaten seyirci baskısıyla bağlar.
Sen asıl VaR I bağlamalısın .VAr daki gel kardeşim ver kardeşim dediğinde orta hakem biter.Gele ki artık kayıtlar açıklanacak adam çağırmış bu gitmemiş diye orta hakemi asarlar.Demem o ki
Orta hakem it ise VAR DAKİ itoğlu it

onu da 2 mesaj önce yazdım

nasıl iş abi ?

Başakşehir puan alacak - Dirseği 4üncü boyuta sokmadığı için penaltı
Alanya - yerlerde boşa yuvarlan - penaltı ile maçı çvirrttir - allahtan orda ilahi adalet beraberlik çıktı
şu maç - YOKTAN VAR EDİLDİ resmen yani, kameralara yayıncı falan yani maç devam ederken 3 açıdan verdi pozisyonu.

ve HEPSİ AYNI ADAM.

ya bu durumu UEFA'ya falan şikayet etsinelr ya - TFF yide başkanınıda osunuda busunuda kim alaklaıysa direkt UEFA'ya şikayet edilsin bu ne ya

penaltı öncesi bilek kıracak faul var - o da çalınmıyor. Sahadaki hakem SON SÖZdür - korkaklıkla VAR'a bırakıyor. Ferdi'de NERDEYSE Refleks çalacaktı - gene VAR'a bıraktı.
Bu heriflerin elinde aynı saniyede 2 pozisyonu gösterebilecekler teknoloji nevcut. Çok emin olsalardı el diye dondurdukları anda kale arkası kamera görüntüyü de verirlerdi de burada yazamıyorum ama ne oldukları belli adamların

Bu işleri CAS a UEFA'ya falan taşımak lazım, ama onun içinde bize yeni bir yönetim lazım. Ama oda olmaz. Yok abi artık sözlerin bittiği yerdeyiz.

Bein iptali için müşteri hizmetlerini aradım. Taahhüt cayma bedeli neyse verecem kurtulacam. Bu tiyatroya benden para yok artık. zaten bağlamıyolar biliyolar olacakları.

Umarim bu calinti puanlar sezon sonu bol bol gozyasi olarak geri doner.

Ali’nin boku yediginin resmidir bu son dakika sahtekarliklari.

Bu sene yatacaginiz timsahi merakla, sabirla bekliyorum zavallilar.

Neyse en azından averaj yapamadılar bizim antalyaya 3-4 atıp şu averjaı indirmemiz lazım

Gördüğüm hiçbir açı topu ele değdiğini İSPATLAR nitelikte değil. O görüntüyle nasıl çağırabilir VAR, hakem sadece o açıdan izleyerek nasıl verebilir şaka gibi...

Böyle ligin de böyle satılık şeref yoksunu hakemlerin de .... utanmaz arlanmazlar bu kaçıncı hakem skandalı şikespor lehine

Keşke kurtulabilsem şu ülkeden. Gram inancım yok ülkeye dair hiçbir şeye. Her kurum yozlaşır mı bi ülkede abi. Vallahi yaşama umudu bırakmadılar

Yönetimi ıslıklansın yani ha. Tamam iyi topçularda ıslıklansın. Abi biraz da TFF'ye mi tepki göstersek?
yanlıs düşünüyorsun işte o yönetimi senın oyuncularının takımının hakkını savunsun diye seçtik ama yönetim satılmış gibi hareket ediyorsa yönetim ıslıklanmalı gayette ciddiyim sinirle söylemiyorum bunu
icardi icin tek kelime etmedilet bugun yine aynı
sence bir gariplik yokmu

Geri
Üst Alt