Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.859
- 5.277
- 1.713
Bu Cihan Aydin temiz hakem diyorlardi. Bayagi temizmis!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar FB-TS maçının VAR hakemi Mete Kalkavan'ı emekli ettirdi! Bizim yönetim pasif.ts-fb maçında -allah göstermesin- ölü olur ben size diyeyim. bilerek bir şeyleri kaşıyorlar. haftalardır.
Şu cümleyi bizim yönetimin kullanması lazım. O zaman görelim bakalım bu kadar rahat operasyon yapılabilir mi!Senenin başından beri bir taraf sürekli haksızlığa uğrarken bir taraf alenen kollanıyor. İnsanların içinde kin ve öfke birikiyor. Çok tekhlikeli bir iş yapıyorlar, farkında değiller.
Ferdi krunic ve osterwolde pozisyonlarına penaltı bekliyorlarHâlâ üste çıkmaya çalışıyorlar iki penaltıları verilmemişmiş hangi iki penaltı onlar buna artık utanmazlık da denilmez nasıl insanlarsınız siz mübarek gecede bela okumak istemiyorum ama bu kadarına da pes gerçekten inanılmaz
Bunlara böyle penaltı verilmesi aslında oyun olarak.haftalardir düşüş yaşamaları artık goturemiyorlar maçları mecbur hakem yardımı gerekiyorGalatasaray bu sezon tüm ligin istatistik rekorlarını tek tek kırıyor ama Fenerbahçe'nin penaltı rekoru çok iyi direnç gösteriyor cidden tebrik etmek lazım onları da.
Abi çok ciddi tehdit edilmeli alayı tugayıBasaksehir - Fener hakem erkan ergin dk 90+ penalti !
Fener - alanya hakem erkan ergin penalti !
Fener - kasipmasa hakem erkan ergin dk 90+ penalti!
Çok az kaldı birileri birilerini öldürecek en sonSelahattin bakiye göre 2 net penaltıları verilmemiş