Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Bu hoca mıydı hocaları işteHücumcuyu stoper oynatıp sonraki hafta 2. lige yollamışlardı
Herif kırmızı görüp 6-0 kaybetmişlerdi diye hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hoca mıydı hocaları işteHücumcuyu stoper oynatıp sonraki hafta 2. lige yollamışlardı
Herif kırmızı görüp 6-0 kaybetmişlerdi diye hatırlıyorum
Burada çok acmayalimda gırtlağına kadar şaibe dolu bir camia bunlar bu kel de altinordunun fenerle ortaklık yaptığı donemlerdeki hocalarindanYa bu Kasımpaşa'nın kel hocası fena değil gibi aslında sanki ama Fb maçına stoperde 17 yaşında 3. lig kanat oyuncusuyla çıkan da buydu de mi.
Kasımpaşa - Rize - Fb diyince akla gelen adama rağmen o kadar kupa topladık bu kupalar çifte kupa sayılmalı aslındaBurada çok acmayalimda gırtlağına kadar şaibe dolu bir camia bunlar bu kel de altinordunun fenerle ortaklık yaptığı donemlerdeki hocalarindan
Geçen yıl 2 tane as stoperi varken altyapıdan 10numara oyuncusunu stoper oynatıp kırmızı yedirmisti
O yüzden hep söylerim kasimpasa ve Rize mutlaka düşmeli bu ligte
Maç sonunda bu kel de istifa etmişti
Bak yarın yine aynı şeyler olacak iyi izle
Kesinlikle,işin komik tarafı bunların mal taraftarı bazı takımları gerçekten iyi oynayarak yediklerini düşünüyorKasımpaşa - Rize - Fb diyince akla gelen adama rağmen o kadar kupa topladık bu kupalar çifte kupa sayılmalı aslında
Icardi ceza falan almadı rtaş.Kesinlikle,işin komik tarafı bunların mal taraftarı bazı takımları gerçekten iyi oynayarak yediklerini düşünüyor) kendi fenerli arkadaşlarım dahil işte 5 6 haftadır oyunları düşüşte olduğu için de icardiye ceza aldirdilar
Yolunu yapiyorlar 8jk maçı cezalı olmasını istiyorlar bu net bence açıkçası sessiz kaldığımız içinde korkuyorumIcardi ceza falan almadı rtaş.
Oydu aynenBu hoca mıydı hocaları işte
Korkması gereken onlar rtaş ceza falan olmaz olursa da beter ederizYolunu yapiyorlar 8jk maçı cezalı olmasını istiyorlar bu net bence açıkçası sessiz kaldığımız içinde korkuyorum
Bir tek Aytac var o da tek basina yeter mi bilmemSatılmışlar son 8 maçta bir puan bile alamamışlar.
Bir dakikasını izlemek bile zaman kaybı.