SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Daha durun bunlar Sami Yene şampiyonluk iddiasıyla gelsin bu hakemler aynı boku orada da yiyecek. Kimse seyirci falan demesin bizim seyirciler olanı biteni izleyip hiç bir bok yapmaz, iki bağırır çağırır okadar.

Yönetim susmaya devam etsin.

Abi geçin ya soktuğumun vardaki piçler 4 dakika önceki kırmızıyı görmüyor görmek istemiyor, abi yok ya bu saatten sonra kim kimi dövüyor vuruyor gram üzülmem.
Hakemmiş insanmış hata yaparmış
Tadic in kırmızıyı tüm dünya gördü ama ne olduğu belli olmayan bir pozisyon da hemen çağırdı

2011 sezonu temiz kalır bu sezonun yanında mübarek gecede Allah bildiği gibi yapsın bunları bu işleri yüzünden 10 yıldır şampiyon olamıyorlar yine olamayacaklar çünkü hak yiyorlar çünkü kötüler

neyse umutlansınlar yine, rams parkta bunlara öyle bi koyacaz ki insan içine çıkamayacaklar

Bunların en az hakem sayesinde 15 puani var.

Bak abartmıyorum hakemler maçları adaletli yönetse bunlar şuan 3. Teknik direktörü değiştirmişti.

Top falan oynamıyorlar. İşin acı tarafı taraftarı da bu durumun farkında değil. Haklarının yendiğini düşünüyorlar hâlâ.

Bizde hala İcardi'nin PFDK ya sevkedilmesine sessiz kalalım. Bizim yönetim sabah akşam açıklama yapsa yeridir...

Yalniz bu pozisyon oyle boyle degil. Topa degen Allah kulu yok. Topun yonu ve hizi hic degismiyor. Buna goz goze penalti verebilmelerinin tek sebebi var. Oda bizim pisirik yonetim.

Söylemiş miydim ? Canınızı sıkıyorsunuz boşuna. Kasımpaşa içinde problem yok birazdan açıklama yapar hocaları ve başkanları güzel maç oldu fenev çok güçlü falan. Mesele bizim ne oynayacağımız.

ulan haftalardır kesin kanıt olmadan var çağıramazsın deyip deyip durdunuz . Ulan hak yiyiciler ulan ahlaksızlar ulan utanmazlar bunun neresinde el var

Mac 6 dkika durdu götünden penaltı uydurdun anında bitiriyorsun şerefsiz evladı seni

Şu mübarek günde bu tiyatroyu çevirenlerin hepsi en kısa sürede layığını en acı şekilde bulur umarım.

Allah ın adaleti şaşmaz.

Top degmese calamazlardi bunu öyle inanmak istiyorum diğer türlüsü dusunulmez yahu herifleri ittire ittire şampiyon yapacaklar

Hakemlere değil VAR dakilere bakın bu sene.Olayı VAR ile halletmiş koç rezili.Her maç VAR ile kazanıyorlar orta hakem ile değil.Orta hakem faul veriyor kartlarını vermiyor sertliklerine göz yumuyor ama yetmiyor .VAR ile uydurma penaltı ile bitşriyorlar

Geri
Üst Alt