Adam gibi konuş, istediğimi düşünürüm sanane.hakaret etmedikten sonra.Ya siz ciddi ciddi kafayi siyirmissiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi konuş, istediğimi düşünürüm sanane.hakaret etmedikten sonra.Ya siz ciddi ciddi kafayi siyirmissiniz
Sirf düsün o haldeAdam gibi konuş, istediğimi düşünürüm sanane.hakaret etmedikten sonra.
Senden izin mi alacağım neyi nerede yazacağıma.cevap yazmazsin olur biter.muhattap olma .Sirf düsün o halde
Sacma sapan düsüncelerini kendine sakla
Iyi bende diyim hadi dünya bence yuvarlak degilSenden izin mi alacağım neyi nerede yazacağıma.cevap yazmazsin olur biter.muhattap olma .
Banane istersen dünya prizma de,o senin düşüncen.. bu saçma düşüncen beni ilgilendirmez,ama bu sene torreira berbat oynuyor molde, Kopenhag,Prag her şey meydanda.seni oynarsak sen yanlışlıkla 1asist 1 gol atarsin.Iyi bende diyim hadi dünya bence yuvarlak degil
Sakin yorum yazma ha
Reis İcardi'nin form tutması mı kaldı yav? Şurda ligin bitmesine 10 maç kalmış. Biz hâlâ İcardi form tutsun diye bekliyoruz. Bu sene geçti artık. Seneye canı oynamak isterse oynar.İcardi'nin form tutması lazım şampiyon olacaksak icardiyle olacağız.Vinicius bomboş bir adam Zaha desen alan bulamazsa tek forvette iş yapamaz. Şu maçı kazanmamız, icardinin de gol atması lazım.
Banane istersen dünya prizma de,o senin düşüncen.. bu saçma düşüncen beni ilgilendirmez,ama bu sene torreira berbat oynuyor molde, Kopenhag,Prag her şey meydanda.seni oynarsak sen yanlışlıkla 1asist 1 gol atarsin.
ama bu sene torreira berbat oynuyor
Oynasa canıma minnetrenktaş ıcardi kotu ama adamı kazanmalıyız.zaha 1-2 maç goturdu dıyelim sene sonuna kadar bence forvette idare edemez..icardiyi yedek bırakırsan temelli kaybedersin,zahaya guvenip bu iş olmaz..
ya ben adım gibi biliyorum ki fb bir mallık yapacak çok kısa bir süre içinde. çünkü duramaz onlar yani bizde ne zaman moral bozulsa max 48 saat. sonra fb yetişiyor imdada :d hayır rakipleri de kasımpaşa ama bilemiyorum yani. ilk defa bu kadar ikilemde kaldım.böyle moral bozukluklarının ilacı ilk maçta güzel temiz bir galibiyet almaktır
herkesin ifade özgürlüğü vardır üstat, boşver.torreiraya nefret kusmadan post atamayan şahsa yaptırım talep ediyorum
Bence Torreira konusunda konuşulması gereken olayherkesin ifade özgürlüğü vardır üstat, boşver.
böyle tipler de hep vardır. ulan takım 50 maç 45 galibiyet almış, cl'de de gayet iyi bir grup aşaması geçirmiş. bayern ile manu ile kafa kafaya oynamış. ilk maçta kopenhag'ı 4leyecekken şans eseri 2-2 kalmış.
bir avrupadan elendi diye, o da 2 beksiz+10 kişi. 70. dakikalara kadar hiçbirimiz eleniriz demiyorduk bile, 10 kişi kaldıktan sonra koptu maç kesin olarak.
adam geliyor en son laf atılacak kişiye laf atıyor. hayır diyelim ki maçın en kötüsü olsun, değil de olsun diyelim. yine de canın sağolsun dersin. 50 maç bu adam tek başına taşıdı seni orta sahada.
o yüzden gül geç.
bu son derece mantıklı argumanlara hiç lafım yok. katılmasam bile kendi içinde mantıklı söylemler. ki bir kısmına oldukça katılıyorum.Bence Torreira konusunda konuşulması gereken olay
Torreira'ya verilen rol ile takımın daha güçsüz olması
Sezon başından beri Torreira'yı hep ileride baskı yaparken görüyoruz
Belli ki Okan böyle istiyor
Yalnız bu presden çıkan takımlar orta sahamızı çok rahat geçiyor
Çünkü Torreira ileriye gittiği zaman geride 6 no oynayan kişi yani Kerem Demirbay o bölgeyi kapatamıyor
Mesela sezon başından beri en iyi oynadığımız maçlardan biri olan manchester ve Bayern maçlarında
Orta sahamız Kaan Torreira idi
Torreira ileriye gittiği zaman Kaan 6 noyu iyi kapatıyordu
Şayet böyle devam edeceksek
Ben Torreira yanına Berkan veya Kaan oynamalı diyorum
Yoksa böyle devam edersek hem Torreira'yı düzgün kullanmamış olacağız
Hem de sıkıntılı maçlarımız devam edecek