⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Iyi bende diyim hadi dünya bence yuvarlak degil
Sakin yorum yazma ha
Banane istersen dünya prizma de,o senin düşüncen.. bu saçma düşüncen beni ilgilendirmez,ama bu sene torreira berbat oynuyor molde, Kopenhag,Prag her şey meydanda.seni oynarsak sen yanlışlıkla 1asist 1 gol atarsin.

maçta tam destek lazım taraftar tarafından. avrupa ligindeki rezaletten dolayı maç da 0-0 devam ediyor diye protesto ıslıklama falan olmaz umarım.

İcardi'nin form tutması lazım şampiyon olacaksak icardiyle olacağız.Vinicius bomboş bir adam Zaha desen alan bulamazsa tek forvette iş yapamaz. Şu maçı kazanmamız, icardinin de gol atması lazım.
Reis İcardi'nin form tutması mı kaldı yav? Şurda ligin bitmesine 10 maç kalmış. Biz hâlâ İcardi form tutsun diye bekliyoruz. Bu sene geçti artık. Seneye canı oynamak isterse oynar.

Moral bozuklugu oldugu icin cok sikintili bir mac olacagini düsünüyorum

Avrupa dan elenmemiz tabiki lige odaklanmamizi saglayacak ama moral bozuklugunu atmak cok önemli

ama bu sene torreira berbat oynuyor
1000022926.gif

Muslera
Sanchez Nelsson Abdulkerim Köhn
Torreira Demirbay
Baris Kerem Zaha
Icardi

Antalyaspor çok kötü oynuyor son zamanlarda lig sonuncusuna 2-0 dan 2-2 ye maç verdiler içeride 10 dk daha olsa İstanbulspor alırdı maçı.

Rahat bir win alacağımızı düşünüyorum.

renktaş ıcardi kotu ama adamı kazanmalıyız.zaha 1-2 maç goturdu dıyelim sene sonuna kadar bence forvette idare edemez..icardiyi yedek bırakırsan temelli kaybedersin,zahaya guvenip bu iş olmaz..
Oynasa canıma minnet

Deli miyim kesilmesini isteyecek

Ama cidden oynayamıyor

Adam bitik durumda renktaş

O yüzden Zaha oynasın istiyorum

Çünkü biliyorum ki İcardi oynarsa 10 kişi oynayacağız

Keşke yanılsak

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle moral bozukluklarının ilacı ilk maçta güzel temiz bir galibiyet almaktır
ya ben adım gibi biliyorum ki fb bir mallık yapacak çok kısa bir süre içinde. çünkü duramaz onlar yani bizde ne zaman moral bozulsa max 48 saat. sonra fb yetişiyor imdada :d hayır rakipleri de kasımpaşa ama bilemiyorum yani. ilk defa bu kadar ikilemde kaldım.

torreiraya nefret kusmadan post atamayan şahsa yaptırım talep ediyorum
herkesin ifade özgürlüğü vardır üstat, boşver.

böyle tipler de hep vardır. ulan takım 50 maç 45 galibiyet almış, cl'de de gayet iyi bir grup aşaması geçirmiş. bayern ile manu ile kafa kafaya oynamış. ilk maçta kopenhag'ı 4leyecekken şans eseri 2-2 kalmış.

bir avrupadan elendi diye, o da 2 beksiz+10 kişi. 70. dakikalara kadar hiçbirimiz eleniriz demiyorduk bile, 10 kişi kaldıktan sonra koptu maç kesin olarak.

adam geliyor en son laf atılacak kişiye laf atıyor. hayır diyelim ki maçın en kötüsü olsun, değil de olsun diyelim. yine de canın sağolsun dersin. 50 maç bu adam tek başına taşıdı seni orta sahada.

o yüzden gül geç.

herkesin ifade özgürlüğü vardır üstat, boşver.

böyle tipler de hep vardır. ulan takım 50 maç 45 galibiyet almış, cl'de de gayet iyi bir grup aşaması geçirmiş. bayern ile manu ile kafa kafaya oynamış. ilk maçta kopenhag'ı 4leyecekken şans eseri 2-2 kalmış.

bir avrupadan elendi diye, o da 2 beksiz+10 kişi. 70. dakikalara kadar hiçbirimiz eleniriz demiyorduk bile, 10 kişi kaldıktan sonra koptu maç kesin olarak.

adam geliyor en son laf atılacak kişiye laf atıyor. hayır diyelim ki maçın en kötüsü olsun, değil de olsun diyelim. yine de canın sağolsun dersin. 50 maç bu adam tek başına taşıdı seni orta sahada.

o yüzden gül geç.
Bence Torreira konusunda konuşulması gereken olay

Torreira'ya verilen rol ile takımın daha güçsüz olması

Sezon başından beri Torreira'yı hep ileride baskı yaparken görüyoruz

Belli ki Okan böyle istiyor

Yalnız bu presden çıkan takımlar orta sahamızı çok rahat geçiyor

Çünkü Torreira ileriye gittiği zaman geride 6 no oynayan kişi yani Kerem Demirbay o bölgeyi kapatamıyor

Mesela sezon başından beri en iyi oynadığımız maçlardan biri olan manchester ve Bayern maçlarında

Orta sahamız Kaan Torreira idi

Torreira ileriye gittiği zaman Kaan 6 noyu iyi kapatıyordu

Şayet böyle devam edeceksek

Ben Torreira yanına Berkan veya Kaan oynamalı diyorum

Yoksa böyle devam edersek hem Torreira'yı düzgün kullanmamış olacağız

Hem de sıkıntılı maçlarımız devam edecek

Bence Torreira konusunda konuşulması gereken olay

Torreira'ya verilen rol ile takımın daha güçsüz olması

Sezon başından beri Torreira'yı hep ileride baskı yaparken görüyoruz

Belli ki Okan böyle istiyor

Yalnız bu presden çıkan takımlar orta sahamızı çok rahat geçiyor

Çünkü Torreira ileriye gittiği zaman geride 6 no oynayan kişi yani Kerem Demirbay o bölgeyi kapatamıyor

Mesela sezon başından beri en iyi oynadığımız maçlardan biri olan manchester ve Bayern maçlarında

Orta sahamız Kaan Torreira idi

Torreira ileriye gittiği zaman Kaan 6 noyu iyi kapatıyordu

Şayet böyle devam edeceksek

Ben Torreira yanına Berkan veya Kaan oynamalı diyorum

Yoksa böyle devam edersek hem Torreira'yı düzgün kullanmamış olacağız

Hem de sıkıntılı maçlarımız devam edecek
bu son derece mantıklı argumanlara hiç lafım yok. katılmasam bile kendi içinde mantıklı söylemler. ki bir kısmına oldukça katılıyorum.

ancak gelip de adama "arsenal bize zaten ucuza bırakmıştı" "allah onun yanında oynayana sabır versin" gibi saçmalamalara gülüp geçilmeli bence.

Geri
Üst Alt