Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın kahir ekseriyeti tabii ki delikanlı olmadığı için TFF, MHK, PFDK, Tahkim, Spor Medyası, İçimizdeki İrlandalılar, Yayıncı Kuruluş, Müesses Nizam, Siyasi Erk gibi odakları pas geçip doğrudan gariban sporcularımıza, hocamıza ve cefakar yöneticimize sallarRenkdaş ben de söverim o ayrı.
Sadece kimlerin kellesini almaya çalışır taraftar onu merak ettim
orkun amacın nedirBeraberlik olacak gibi hissediyorum. 1-1 veya 2-2.
Sergen geldiğinden beri Saric inanılmaz kötü oynuyor Buksa ise çok ağır bir forvet Sanchez, Abdülkerim mümkün değil döndürmez sırtı dönük oynasa bile kanat oyuncuları yetersiz Jehezkel gönderip transfer yapmadılar son maçlarda da ciddi düşüşe geçtiler.Buksa'nın sırtı dönük oyunu ve Saric'in savunma arkasına atacağı sızma koşular neticesinde ilk yarıyı 0-2 geride kapatıp 2. devrede çevirmek için yırtınacağımız ancak ne yazık ki 1 puanla yetineceğimiz maç
orkun amacın nedir
Alıngan dediğiniz adama oyuncu değil deniliyorAnkaragücü maçı öncesi herkes gerginken rahat olun 3-0, 4-0 koyar geçeriz diyordum. Çok rahattım.
Ancak bu maç öncesi bir gerginlik var üzerimde.
Bizim takımda mental anlamda zayıf çok fazla oyuncu var.
Alıngan, morali çabuk düşen, mentali maç içerisinde kırılan, yedek kalınca küseni, pozisyonu değişince depresyona gireni... Epey fazla hem de.
Ve bizimkilerin çoğunun bu maça üstündeki ölü toprağını atıp çıkabileceklerini sanmıyorum.
orkun amacın nedir
cnmcafeerrrrr