⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Şampiyonluk giderse herkes benden daha çok sallayacak,45-50 maç oynamış fark yarattığı maç 2-3 tanedir.

İstediğim adamı eleştiririm,gol yok, asist yok,geriden oyun kurma yok ,hiç bir şey yok.. Türkiye liginde Berkan da bu kadar oynuyor..

Renkdaş ben de söverim o ayrı.

Sadece kimlerin kellesini almaya çalışır taraftar onu merak ettim
Taraftarın kahir ekseriyeti tabii ki delikanlı olmadığı için TFF, MHK, PFDK, Tahkim, Spor Medyası, İçimizdeki İrlandalılar, Yayıncı Kuruluş, Müesses Nizam, Siyasi Erk gibi odakları pas geçip doğrudan gariban sporcularımıza, hocamıza ve cefakar yöneticimize sallar

Ha kelle almak abartı olmuş forumda twitterda kim kimin kellesini alıyor anca muhtar kellesi alırsın

Buksa'nın sırtı dönük oyunu ve Saric'in savunma arkasına atacağı sızma koşular neticesinde ilk yarıyı 0-2 geride kapatıp 2. devrede çevirmek için yırtınacağımız ancak ne yazık ki 1 puanla yetineceğimiz maç

Bu maçı almasına alırız da asıl bjk maçını almalıyız. Biz şampiyon olmayalım diye yırtınacaklar.

Buksa'nın sırtı dönük oyunu ve Saric'in savunma arkasına atacağı sızma koşular neticesinde ilk yarıyı 0-2 geride kapatıp 2. devrede çevirmek için yırtınacağımız ancak ne yazık ki 1 puanla yetineceğimiz maç
Sergen geldiğinden beri Saric inanılmaz kötü oynuyor Buksa ise çok ağır bir forvet Sanchez, Abdülkerim mümkün değil döndürmez sırtı dönük oynasa bile kanat oyuncuları yetersiz Jehezkel gönderip transfer yapmadılar son maçlarda da ciddi düşüşe geçtiler.

Prag deplasmanı sonrası ligde oynayabileceğimiz en kırılgan takımlardan biriyle oynuyoruz. Kanatları hızlı değil, defans hattı sorunlu, kalecileri çizgi kalecisi, son haftalarda da düşüşe geçtiler.

Şehir antalya olmasaydı sergen muhtemelen çoktan istifayı vermişti adama söz vermişler transfer yapacaz diye ama odememisler borclari

Muhtemel kadro;

Muslera
Barış
Nellson
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Kerem D.
Tete
Mertens
Zaha
Icardi

Sanchez ve Kerem'i sarı kart sınırında olduğu için oynatmaz. Kerem'i en fazla gerekirse 2. yarı oyuna dahil eder.

Rahat yeneriz,Sergen korkulacak hoca değil, kötü olduğumuz bir senede bjk yi sampiyon yaptı o kadar.

orkun amacın nedir

Ankaragücü maçı öncesi herkes gerginken rahat olun 3-0, 4-0 koyar geçeriz diyordum. Çok rahattım.

Ancak bu maç öncesi bir gerginlik var üzerimde.

Bizim takımda mental anlamda zayıf çok fazla oyuncu var.

Alıngan, morali çabuk düşen, mentali maç içerisinde kırılan, yedek kalınca küseni, pozisyonu değişince depresyona gireni... Epey fazla hem de.

Ve bizimkilerin çoğunun bu maça üstündeki ölü toprağını atıp çıkabileceklerini sanmıyorum.

Ankaragücü maçı öncesi herkes gerginken rahat olun 3-0, 4-0 koyar geçeriz diyordum. Çok rahattım.

Ancak bu maç öncesi bir gerginlik var üzerimde.

Bizim takımda mental anlamda zayıf çok fazla oyuncu var.

Alıngan, morali çabuk düşen, mentali maç içerisinde kırılan, yedek kalınca küseni, pozisyonu değişince depresyona gireni... Epey fazla hem de.

Ve bizimkilerin çoğunun bu maça üstündeki ölü toprağını atıp çıkabileceklerini sanmıyorum.
Alıngan dediğiniz adama oyuncu değil deniliyor

Torreria çok beğeniliyor ama forvete gidip orta sahayı boşaltmasına hiç gerek yok. Ne şut atabiliyor nede asist yeteneği var. Ondan istenen arı gibi çalışması. Zaten bir tek bunu iyi yapabiliyor.

Havamız kaçtı taraftar olarak, birkaç gün daha böyle karabulutlu gezeriz, bu maçla birlikte tekrar havaya gireriz.

mutlak galibiyet, mümkünse gollü galibiyet gerekiyor

Geri
Üst Alt