⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Instagram ve Twitter‘da paylasilmamasinin bir nedeni var mi acaba?
Dünkü hakem açıklaması daha çok kişiye yayılsın diye olabilir.

Bir de Icardi yok fotolarda. Icardi nerede diye sormasınlar diye de paylaşmamış olabilirler Prag maçı sonrası.

Beyimiz yine izinli anlaşılan. Hayır sahada düzgün oynadığı sürece bu tür şeylere takılmam ama nasıl sahada 90 dk oynamak için diretiyorsa idmanlara da gelsin bir zahmet. İdmana çıkmıyorsa maça da çıkmasın sağlam adamlarla oynayalım. Kabak tadı verdi performansı.

Pazartesi maçı olduğu için tribünlerin o kadar da harika olacağını sanmıyorum

Dünkü hakem açıklaması daha çok kişiye yayılsın diye olabilir.

Bir de Icardi yok fotolarda. Icardi nerede diye sormasınlar diye de paylaşmamış olabilirler Prag maçı sonrası.

Beyimiz yine izinli anlaşılan. Hayır sahada düzgün oynadığı sürece bu tür şeylere takılmam ama nasıl sahada 90 dk oynamak için diretiyorsa idmanlara da gelsin bir zahmet. İdmana çıkmıyorsa maça da çıkmasın sağlam adamlarla oynayalım. Kabak tadı verdi performansı.
Prag maçında adeleyi tutmuştu onunla ilgili olabilir

Icardi idman fotolarında bugün de yok

Edit: gökdeniz gürpüzün doğum gününü kutlarken war ama sahada oynarken fotosu yok

Prag maçında adeleyi tutmuştu onunla ilgili olabilir
Oynamasın o zaman. Fedakarlık istemiyoruz kendisinden. Yarın 90 dk oynayıp eksik oynatmasın bizi

52 dakika falan sessiz kalsaydık.

hey allahım yaa bomboş işler.

tam tersi cehennem atmosferi olmalı ilk saniyeden itibaren.

özellikle TÜM TOPÇULARA FULL DESTEK OLMALI.

haksızlık yapana tepki koysan ne olur, aydınlanıp bundan sonra hakkaniyetli mi davranacaklar?

Bir an önce yarın 20:00 olmalı.

Bu maç için çok uygun olmayabilir ama şu taktiği denemeden lig bitsin istemiyorum

IMG_3685.webp

Icardi idman fotolarında bugün de yok

Edit: gökdeniz gürpüzün doğum gününü kutlarken war ama sahada oynarken fotosu yok

Oynamasın o zaman. Fedakarlık istemiyoruz kendisinden. Yarın 90 dk oynayıp eksik oynatmasın bizi
Harbiden ya adamın full zararı var takıma. Defans oyuncuları rahat rahat çıkıyor. Oynamasın kardesim

Üstat bu dizilimin başarılı olması için Demirbay yerine bir dinamo daha lazım Torreira gibi ciğersiz. Dayının nefesi yetmiyor artık maalesef
Onu ben de düşündüm hatta başta Berkan’ı yazdım Demirbay yerine ama ligde çok zorlanmayız, hele iç sahada. zira şu an oynadığımız taktikle orta alanda Torreira-Demirbay ikilisiyle oynamak daha riskli, böyle en azından savunma dan Sanchez veya Apo orta alana daha rahat destek olabilir ama zor maçlar için Berkan yapıp önüne Demirbay olabilir

Sosyal medyaya ve gs sözlüğe bakıyorum yönetime çok ciddi tepki var
Eski günlerdeki gibi Florya'nın kapısına taraftar dayansın diye bekliyorlar herhalde. 2 senedir taraftarı sinir stres komasına soktular. Yarın inşallah maç hep lehimize gider ve skoru da erken yakalayabiliriz aksi takdirde o gergin atmosferden topçular ciddi etkilenecektir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddimi söylüyorsunuz şakamı anlamıyorum prag maçında sadece icardi değil takımın çoğu kötüydü
Son 2 lig maçında icardi gayet iyiydi hatta geriye gelip takıma oyun kurulumunda cok rahatlattı
Son maçı Icardi özelinde bakarsak zaten hata olur özellikle 2. yarı takım sahada yoktu.

Geri
Üst Alt