⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Bu maç için çok uygun olmayabilir ama şu taktiği denemeden lig bitsin istemiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 236053
Derler ya en iyi 11 adamı yazarım ona kadro sistem üretirim diye ( demedilerse bile ben uydurdum). Köhn' ün gelişi ile bu sistemi çok iyi oynayabiliriz. Üç stopere bakınca sağ ve soldakiler oyun kurup gerektiğinde hücuma katılır. İlerdeki isimler maça göre değişir ama bence denemekte fayda var.

Antalyaspor hücum hattı şu an ligin en kısıtlı kadrosu olabilir. Ben çoğu maçını izlediğim için rahatlıkla bu cümleyi kullanıyorum. Defans hattı ağır ve yaşlı. Çok rahat maç olur.

Ciddimi söylüyorsunuz şakamı anlamıyorum prag maçında sadece icardi değil takımın çoğu kötüydü
Son 2 lig maçında icardi gayet iyiydi hatta geriye gelip takıma oyun kurulumunda cok rahatlattı
Trabzon maçının yanılgısında bence çoğu kişi. Ligdeki takımların %90'ı öyle oynamıyor bize karşı. Ağrısı sızısı varsa yedek beklesin, gerekirse sonradan girsin. Ona bir şey diyecek halim yok. Ama iyi hissediyorsa 11 çıkar.

delifişek gibi başlamamız gereken maçta ilk 3 dakika susma protestosu ve ardından tff istifa protestosu ile maçın ilk 15 dakikası " hiç " olacak . Ne saçma bır tepkı bu ?
Yönetim uyusun taraftar tepki koysun dünyanın en saçma işi

Sahada takımı uyutacaklar her dakikanın kritik olduğu haftalarda umarım o dakikaları maçın sonlarına doğru aramayız.

Trabzon maçının yanılgısında bence çoğu kişi. Ligdeki takımların %90'ı öyle oynamıyor bize karşı. Ağrısı sızısı varsa yedek beklesin, gerekirse sonradan girsin. Ona bir şey diyecek halim yok. Ama iyi hissediyorsa 11 çıkar.
Zaha Antep maçında da sonradan girip atmıştı.

Tinerciler maçından daha zor olacak.
Taraftar önemli. Gereken desteği sonuna kadar vermeli.

Avrupa falan bu sezon için hikaye. İki orijinal bek oyuncusu olmadan oynayacağın turnuvada ne olacaktı? En fazla bir tur daha gidecektik. Kim hatalı, kim hesap vermeli konuları da şimdilik gündem olmamalı. Yaşanan moral bozukluğunu yarın taraftar da futbolcular da yansıtmamalı, dünkü o penaltıyı alanlara ve verenlere inat çıkıp herkese hadlerini bildirmeliyiz. Asıl yarın puan kaybı olursa takıma öfkelenirim.

Hocanın 4 3 3 ü neden benimsemediğini prag maçında az da olsa gördük zaten

3lü orta saha olunca 8 lerden hiç biri öndeki presi yapamıyor ve İcardi tek başına jogging yapıyor ilerde.

4231de ise sezonun ilk yarısında kerem ikinci yarısında mertens deli gibi pres yapıyor her ne kadar top kapamasalarda.

Sırf icardi hücum presinde yalnız kalmasın diye hoca bunda ısrarcı ki bence de doğru yapıyor.

Icardi'de bence aşırı bir problem yok tamam geçen seneki formunda değil ama şu sakatlık durumundan sonra son dönemde ilk kez iyiye doğru gidiyor performansı. Son Prag maçında biraz etkisiz kaldı ama ondan önceki 2-3 maçta oyunda çok daha aktif ve güçlü gözükmüştü. Bu maçta Icardi'den gol veya goller bekliyorum kendini tam anlamıyla bulacağı maç olabilir.

Sakatlanana kadarki dönemde iyiydi. Sonrasında oynamasa da bu durumda olurduk.
Sanmiyorum ahbab. Maclarda belki fazla gol atmadi ama icardi varsa her daim 2 kisi onun uzerinde olur ve etraftakiler bu durumdan faydalanir

Kaldi ki son lig maclarinda gayet iyi oynadi, keza icerdeki prag macinda da iyidi. Bi son prag macinda kötu oynadi diye hemen baslamayalim yok şukadar para aliyor o vakit her mac gol atacak şöyle pres yapacak böyle rakip kovalayacak diye

Ki son prag macina göre konusursak takimin yarisi oynamamli...

Sanmiyorum ahbab. Maclarda belki fazla gol atmadi ama icardi varsa her daim 2 kisi onun uzerinde olur ve etraftakiler bu durumdan faydalanir

Kaldi ki son lig maclarinda gayet iyi oynadi, keza icerdeki prag macinda da iyidi. Bi son prag macinda kötu oynadi diye hemen baslamayalim yok şukadar para aliyor o vakit her mac gol atacak şöyle pres yapacak böyle rakip kovalayacak diye

Ki son prag macina göre konusursak takimin yarisi oynamamli...
Cagne de aynı bu şekilde savunuluyordu. Ankaragücü maçında iyi oynadığını düşünmüyorum bu arada. Davinson'un attığı golde asıl Icardi'nin oralarda olması lazım.

Pres yapsın rakip kovalasın dediğimi nerden çıkardın? Şu tür pozisyonlarda topu yakalayıp zımbalaması lazımken hep ağır kalıyor. Ofsayt olan golleri de hep ağır kalmasından dolayı iptal oldu.

Zaha, Kerem, Mertens, Barış, Demirbay, hatta stoperler Nelson ve Davinson hepsinden beklenen/beklenenden fazla skor katkısı geldi ama asıl gol atması gereken adam gol atmıyor.

Cagne de aynı bu şekilde savunuluyordu. Ankaragücü maçında iyi oynadığını düşünmüyorum bu arada. Davinson'un attığı golde asıl Icardi'nin oralarda olması lazım.

Pres yapsın rakip kovalasın dediğimi nerden çıkardın? Şu tür pozisyonlarda topu yakalayıp zımbalaması lazımken hep ağır kalıyor. Ofsayt olan golleri de hep ağır kalmasından dolayı iptal oldu.

Zaha, Kerem, Mertens, Barış, Demirbay, hatta stoperler Nelson ve Davinson hepsinden beklenen/beklenenden fazla skor katkısı geldi ama asıl gol atması gerkeken adam gol atmıyor.

fizik yok

Geri
Üst Alt