⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Şu bilet fiyatlarini makul bir seviyeye cekinde seyirci degil taraftar gelsin artik tribunlere

Icardi yerine kimi oynatacagiz? Vinicius kalas gibi sanki. Zaha desen sirti donuk top alip pas dagitma isini Icardi gibi pek yapamaz. Baris da ayni sekilde. Isimiz zor gibi.

Şu anasını birşey ettiklerimin hepsi üzerimize geliyor hakemler onları kolluyor medya onları kolluyor en az ben 4 maç saydım hakem hatası ile galip geldikleri susmayın sosyal medyayı yıkalım dün hakem skandalı olmasa bugün fark 4 olacaktı bütün dirençleri kırılacaktı böyle 4 maç sayarım net hakem hatası olan . Bu sene ske ske şampiyon olacağız hepsini üst üste koyup...

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu akşam tepki niyetine fark atarak kazanmamız lazım.

Ama ben puan kaybı bekliyorum maalesef. Umarım yanılırım.

Şu anasını birşey ettiklerimin hepsi üzerimize geliyor hakemler onları kolluyor medya onları kolluyor en az ben 4 maç saydım hakem hatası ile galip geldikleri susmayın sosyal medyayı yıkalım dün hakem skandalı olmasa bugün fark 4 olacaktı bütün dirençleri kırılacaktı böyle 4 maç sayarım net hakem hatası olan . Bu sene ske ske şampiyon olacağız hepsini üst üste koyup...

Biz moral bozmadan maçlarımızı kazanalım renktaş. Bunların aldığı bu haksız puanlar elbet bitecek, biz de bu durumun sayesinde inşallah rekor puan ortalaması ile şampiyon olacağız.

Antalyaspor maçı sonrasında Erden Timur ve Dursun Özbek’in mikrofon karşısına geçerek gündemle ilgili konuşması planlanıyor.

Biz moral bozmadan maçlarımızı kazanalım renktaş. Bunların aldığı bu haksız puanlar elbet bitecek, biz de bu durumun sayesinde inşallah rekor puan ortalaması ile şampiyon olacağız.
Haklısın ama geçen sene de aynısı oldu hakemler 2.yarı full kolladılar yemin ederim dünyada geçen senenin maçları ile bu senenin maçları izlense rezil olurduk bi Antalya maçı vardı 30 metreden atılan golü alakasız birisi ofsaytta diye iptal etmişlerdi aynı filmi izliyoruz ve en kötüsü hala mağduru oynuyorlar ve medya da buna eşlik ediyor dünkü maç Avrupa'da oynansa bunun gibi 4 maç sayarım ortalık birbirine girerdi ama medya da hala mağdurlar buna rağmen

hacı ismail bizim takım kadar ve okan hoca kadar baskı gören bir ortamda olsaydı muhtemelen çoktan aglayarak kaçardı

Nelsonn orta sahadan kafa mı atar, tete röveşata mı atar, muslera değajla mı atar
Ne yapıp edip hakkımızla maçı alıp sabaha kadar ağlatmalıyız

Adamlar kimsenin aklının almadığı penaltılarla buralara geldiler, şu an konuşulanlara bak ortamda inanılmaz ya. Bu nasıl bir operasyondur dört bir koldan tarihte benzeri yok bunun.
Olmayan görüntüden ceza aldık biz magdurken dönen muhabbetlere açıklamalara bak.

Adamlar çok rahat, çok profesyonel.

Yönetimin BECERİKSİZLİGİDİR bu başka birşey değil.

Güvercin ile satranç oynayamazsin. Yok ebedi dostluk yok ortam gerilmesin alin size ortam. Duvarları kiracagim resmen. Siz daha susun, siz daha seçim hesabı yapın, sinin köşenize.

Bu ülkede gerçeklerin ne olduğunu umursayan YOK.

ALGİYİ yönetemiyorsunuz.

Adam sizin beceremedigiz iletişimi bir fotoğraf koydu anında algıyı kırdı geçen haftaki penaltıdan nereye geldik.

Kaç kez dedik çıkın fotoğrafla, video ile, salağa anlatır gibi anlatın dedik.

Geri
Üst Alt