Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.675
- 2.153
- 1.778
Bakmış Ali'den adam olmaz kaçmış kadınannesi gs kongre üyesine kaçmıştı ya kimdi o
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakmış Ali'den adam olmaz kaçmış kadınannesi gs kongre üyesine kaçmıştı ya kimdi o
Tete oynuyorsa Viniscius ile birbirlerini motive edebilirler her türlü zor karar olacak.Icardi yerine kimi oynatacagiz? Vinicius kalas gibi sanki. Zaha desen sirti donuk top alip pas dagitma isini Icardi gibi pek yapamaz. Baris da ayni sekilde. Isimiz zor gibi.
Biz moral bozmadan maçlarımızı kazanalım renktaş. Bunların aldığı bu haksız puanlar elbet bitecek, biz de bu durumun sayesinde inşallah rekor puan ortalaması ile şampiyon olacağız.Şu anasını birşey ettiklerimin hepsi üzerimize geliyor hakemler onları kolluyor medya onları kolluyor en az ben 4 maç saydım hakem hatası ile galip geldikleri susmayın sosyal medyayı yıkalım dün hakem skandalı olmasa bugün fark 4 olacaktı bütün dirençleri kırılacaktı böyle 4 maç sayarım net hakem hatası olan . Bu sene ske ske şampiyon olacağız hepsini üst üste koyup...
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın ama geçen sene de aynısı oldu hakemler 2.yarı full kolladılar yemin ederim dünyada geçen senenin maçları ile bu senenin maçları izlense rezil olurduk bi Antalya maçı vardı 30 metreden atılan golü alakasız birisi ofsaytta diye iptal etmişlerdi aynı filmi izliyoruz ve en kötüsü hala mağduru oynuyorlar ve medya da buna eşlik ediyor dünkü maç Avrupa'da oynansa bunun gibi 4 maç sayarım ortalık birbirine girerdi ama medya da hala mağdurlar buna rağmenBiz moral bozmadan maçlarımızı kazanalım renktaş. Bunların aldığı bu haksız puanlar elbet bitecek, biz de bu durumun sayesinde inşallah rekor puan ortalaması ile şampiyon olacağız.
Kendi paralari olmadigi icin pek seylerine takmiyorlar üstat. Bizim yönetimler oldum olasi böyle.milyonlarca euro yatırımlar yapıyorsun oyunculara takıma,hiçmi bunları düşünen 1 yönetici yok kulüpte