Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.035
- 101.260
- 5.238
Feneri şampiyon yapacaklar CaferOlmadi oyle bisey ne abarttiniz yav basip gececez iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri şampiyon yapacaklar CaferOlmadi oyle bisey ne abarttiniz yav basip gececez iste
Tam tersini düşünüyorum renktaşherkes demorilize oldu ve puan kaybı bekliyor.
Fener onumuzdeki 25 macta puan kaybetmez lennnnnFeneri şampiyon yapacaklar Cafer
Garip bir hal aldı taraftarkeremle kafayı yemıs o sahıs
İnşallah takıma pozitif katkı yapmıştır bu yaşanan kahpeliklerTam tersini düşünüyorum renktaş
Akşama sahanın her yerinde basan mücadele eden aç bir takım görebiliriz
Umarım doğru düşünüyorumdur
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim taraftar niye böyle olduFener onumuzdeki 25 macta puan kaybetmez lennnnn
Utanc vericiBizim taraftar niye böyle oldu
fener o kadar malki yine olamazFeneri şampiyon yapacaklar Cafer
Bugün fena hastayım ve ben hasta olunca puan kaybediyoruz.Utanc verici
Farketmez. Şampiyon olmak isterim10 puanla şampiyon mu olmak isterseniz yoksa Fener son maçını kazanırsa şampiyon olacakken puan kaybederek şampiyon olmamızı mı?![]()
Şampiyonlar liginden elendikten sonra ne yönetimden ne teknik ekipten ne de futbolculardan biz aynı konsantrasyon ve iddiamız ile Avrupa Liginde devam edeceğiz mesajını hiç alamadık. İşin açıkçası Avrupa Ligi için aynı heves bende de yoktu ki yapılan/yapılmayan transferler ile Avrupa Ligini bu sene çok benimsememiş olduğumuzu da gördükAvrupadan elenince herkesin enerjisi düşmüştü dokunmasalar belki de puan kaybedebilirdik ama karşımızdaki organizasyon o kadar düşük iq'lü ki heryerden saldırdılar ve durduk yere bizi tekrar ayağa kaldırdıp gaza getirdiler.
Geçmiş olsun artık bundan sonra organize kötülük çetesine.
Bunlara acıyan ve sahada rezil etmeyen olursa onlara da yazıklar olsun.