⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Sizce oyuncular ve hocada bizi galiba şampiyon yapmayacaklar durumu olusturuyormudur bukadar pislik ?

Tam Melo'luk ortam var keşke 6 aylığına gelseydi :D Gökhan İnler tarzı klübede dururdu

Tanklarinizla tüfeklerinizle alayiniz gelin lan şerefsiz haysiyetsizler!

Tam tersini düşünüyorum renktaş

Akşama sahanın her yerinde basan mücadele eden aç bir takım görebiliriz

Umarım doğru düşünüyorumdur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah takıma pozitif katkı yapmıştır bu yaşanan kahpelikler

10 puanla şampiyon mu olmak isterseniz yoksa Fener son maçını kazanırsa şampiyon olacakken puan kaybederek şampiyon olmamızı mı? :D

Gotumuzde ayi bagiriyor 1001 turlu itlikle ugrasiyoruz bazilarinin tek derdi zahanin fanboylugunu yapmak

Avrupadan elenince herkesin enerjisi düşmüştü dokunmasalar belki de puan kaybedebilirdik ama karşımızdaki organizasyon o kadar düşük iq'lü ki heryerden saldırdılar ve durduk yere bizi tekrar ayağa kaldırdıp gaza getirdiler.
Geçmiş olsun artık bundan sonra organize kötülük çetesine.
Bunlara acıyan ve sahada rezil etmeyen olursa onlara da yazıklar olsun.

Şu 2-3 gün öncesine kadar çok da umrumda olmayan maçtı açıkçası, akşam olur oturur izlerim diyordum. Artık öyle bir hale geldi ki çıkıp çatır çatır oynayıp cevabımızı vermemiz gereken maç

Avrupadan elenince herkesin enerjisi düşmüştü dokunmasalar belki de puan kaybedebilirdik ama karşımızdaki organizasyon o kadar düşük iq'lü ki heryerden saldırdılar ve durduk yere bizi tekrar ayağa kaldırdıp gaza getirdiler.
Geçmiş olsun artık bundan sonra organize kötülük çetesine.
Bunlara acıyan ve sahada rezil etmeyen olursa onlara da yazıklar olsun.
Şampiyonlar liginden elendikten sonra ne yönetimden ne teknik ekipten ne de futbolculardan biz aynı konsantrasyon ve iddiamız ile Avrupa Liginde devam edeceğiz mesajını hiç alamadık. İşin açıkçası Avrupa Ligi için aynı heves bende de yoktu ki yapılan/yapılmayan transferler ile Avrupa Ligini bu sene çok benimsememiş olduğumuzu da gördük

O yüzden Avrupa Liginden ne kadar saçma sapan bir şekilde olsa da elenmesmiz çok çok karalar bağlatmadı bana. Ligimizde bu kadar göz göre göre işler yapılırken asıl hedefimiz olan lige dönmek çok daha iyi geldi

Hatta o kadar nefret doldum ki süper kupa maçında da derbi maçında da hatta denk gelirsek Türkiye Kupasında da Fenerbahçe ile kapışıp her maçta yenmek istiyorum

Geri
Üst Alt