⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Kupa macinda %100 rotasyon yapilmali. Takim ölü halde.
Hele orta saha hattını komple dinlendirmeli hoca. Antalyaspor iyi takım olduğunu çok defa gösterdi ama bu denli aciz kalmanın izahı yorgunlukla bile zor. Eyüp, Hamza, Efe, Ali Turap ile Karagümrük' ü eleyemiyorsak, varsın kupada saf dışı kalalım; hiç sorun değil...

Bizim taraftar da acımasız abi. Elestiricez eyw da takım Avrupa'da çok sert bir maçtan çıkmış, yüzde 70 kondisyonla falan çıkıyoruz maça, karşında sana dişlerini bilmemiş koç köpekleri var, ligdeki diğer boş takımlara pek benzemeyen. Tamam elestirelim de öldürmeyelim.

Bu kadar düşmana karşı, etkisiz yönetime karşı yine çok iyi durumda takım.

Birkaç haftaya gorecez rakibi zaten çift maç yaparak ne hale gelecekler

Hakem bizim lehimize ne karar vermiş hemen kaçmadan açıklayinda bilelim?
Lehimize hicbir kritik karar yok. Iki penaltida da net mudahale var. Net penaltilar. Gol zaten 1m ofsayt degil. Hakemin elestirilebilecek tek yonu kartlardi. Torreira'ya dirsege kirmizi cikabilirdi.

Son dakikada Davinson'un sanıyorum Buksa'nın arkasından kayarak aldığı top çok kritikti. Buksa sağdaki boşluğa oynayabilse çok daha tehlikeli bir atak ve pozisyon oluşacaktı... Davinson bu maç biraz savruktu, özellikle top kullanırken basit ve dikkatsiz pas hataları oldu AMA o pozisyonda tereyağından kıl çeker gibi alması müthişti ve her şeyi affettirir nitelikteydi...
Kırılma anıydı kesinlikle

Hele orta saha hattını komple dinlendirmeli hoca. Antalyaspor iyi takım olduğunu çok defa gösterdi ama bu denli aciz kalmanın izahı yorgunlukla bile zor. Eyüp, Hamza, Efe, Ali Turap ile Karagümrük' ü eleyemiyorsak, varsın kupada saf dışı kalalım; hiç sorun değil...
Berkan Ndombele Oliveira'dan ikisini kullansin iste. Torreira ve Demirbay 1 dk sure almamali.

Yok ağa Prag eşleşmesi bizim takımı cidden çok yormuş, en son Bayern ile 2 maç üst üste oynadıktan sonra bu kadar yorgun halde görmüştüm takımı
Takımda dinlendirecek topcuda yok. Yedeklerin bile iyi olmalı biz as oyuncularda sorun yasiyoruz

Yorgunluk filan değil basit oynamayı bilmezsen böyle zorlanırsın. Saha da nelson köhn iyi oynadı özellikle tor kerem d mertens pikniğe çıkmış giydiler
Ee yorgunluk değil diyorsun 2 adam pikniğe çıkmış gibiydi diyorsun. 11 kişi sürekli dirençli olmaya çalışan takım vardı karşında buna karşılık 9 kişi oynayamıyorsun ki 9 kişi de değildik torreira yorgun, kerem maç sonu yığıldı yere, barış yorgunluğu yüzünden okunuyor.

Basitliğe katılıyorum ancak bunu yapacak olan da sonradan giren dinç adamlar olmalı. Solda ve sağda adamlar boşken çalıma girmeye çalışmak şovdan başka bir olay değil.

şu saçma şeyi ritüel midir artık neyse her maç yapmasak mı

Yav top önünde kaldı bomboş pozisyonda gidiyor adam akıllı hızlı bir oyuncu olsa %90 gol olacak pozisyonda Zaha az kalsın kırmızı kart görüyordu öyle saçma sapan bir faul yaptı ki

Cidden her maç bir ümit sonradan oyuna girsin diyorum her maç bir saçmalık yapıyor Zaha

Geri
Üst Alt