⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

İşte böyle olunca Avrupadan elenmemiz iyi oldu gibi geliyor bana, bu kadro ile hem Avrupa hem Lig hem Kupa gitmezdi zaten
Ben dedim zaten iyi oldu diye. Her yerin yamalı senin. Liverpool çıksa bizi fiziksel kepaze hale getirirlerdi. Prag bile yordu bizi. Elenmemiz bizim hayrimiza. Umarım seneye yine aynı malliklar yapilmaz

Kupanın hiçbir önemi yok, şampiyonluk ve CL geliri önemli
Full rotasyonla çıkmamız lazım

Kötü oynayan takımın istatistikleri
6 net şans kaçırmışız rakip 1 tane,
3.39 xg var rakibin 1.01,
8 isabetli şuta 4 isabetli şut
ama kötü oynamışız, nasıl kötü oynamış oluyoruz hiç anlamıyorum? Hücumda kötü tercihler yaptık, saçma top kayıpları vardı ki ilk yediğimiz golün atağı da öyle başladı, bitiricilik olarak kötüydük bu eleştirilerin hepsine varım ama rakipten kötü falan oynamadık ya. Pozisyon üretemezsen, hiç bir şey yapamazsan yada rakip senden daha fazla net pozisyonu olsa anlayacağım Prag maçındaki gibi.

Bu arada avrupa donuslerinde bir tek hatayda takildik herhalde. O macida malligimizdan verdik gerci. Genel manada avrupa donuslerinde oyun olarak sacmalasakta sonucu almayi bildik. Fenerin bu yuzden bir ust turu gormesi cok onemli. Mesela ikinci avrupa macindan sonra trabzona gidecekler.

Biz de pragi elesek maksimum son 16 gorurduk herhalde. O iki macin lige etkiside cok olumsuz olacakti. Bu yuzden her şerde bir hayir vardir diye dusunmek gerek. Avrupadan elenmeyi kimse istemez ama bu yogun fiksturde bizim gibi kadrosu sikinti olan bide fizik gucu cok iyi olmayan takimlar icin avantaj olacaktir

Kötü oynadık..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdoğan'ın Demirbay'a salladığı tekme kırmızıydı bence bu arada.
Mesela penaltı pozisyonunda neden kart görmedi o herif ?

Bayağı bile isteye geliyor kayıyor zamanlama hatası yapıp ayağını toplamasına rağmen indiriyor Köhn ü

Neden kartlar es geçiliyor bizim ligde?

Antalya başkanı da Koç’un köpeği. İnanılmaz bir şey ya, yıllardır futbol izliyoruz, bu sezonki gibi bir şey hatırlamıyorum. Kurullarından Anadolu kulüplerine kadar bu kadar şerefsizce bir sezon olamaz. Herkes Koç holdingin parasını yiyor, başka açıklama bulamıyorum.

Ee yorgunluk değil diyorsun 2 adam pikniğe çıkmış gibiydi diyorsun. 11 kişi sürekli dirençli olmaya çalışan takım vardı karşında buna karşılık 9 kişi oynayamıyorsun ki 9 kişi de değildik torreira yorgun, kerem maç sonu yığıldı yere, barış yorgunluğu yüzünden okunuyor.

Basitliğe katılıyorum ancak bunu yapacak olan da sonradan giren dinç adamlar olmalı. Solda ve sağda adamlar boşken çalıma girmeye çalışmak şovdan başka bir olay değil.
Saydığım 3 adamda yeni topçu değil 3 günde de bi maç yapmayı biliyorlardır ve kendilerine bakıyorlardı diye tahmin ediyorum yoksa çok şeymi istiyorum.

Mesela penaltı pozisyonunda neden kart görmedi o herif ?

Bayağı bile isteye geliyor kayıyor zamanlama hatası yapıp ayağını toplamasına rağmen indiriyor Köhn ü

Neden kartlar es geçiliyor bizim ligde?

Penalti ile cezalandirilan pozisyonlarda sari kart gosterilmiyor herhalde. Boyle bi sacma kural getirdiler

Kötü oynayan takımın istatistikleri
6 net şans kaçırmışız rakip 1 tane,
3.39 xg var rakibin 1.01,
8 isabetli şuta 4 isabetli şut
ama kötü oynamışız, nasıl kötü oynamış oluyoruz hiç anlamıyorum? Hücumda kötü tercihler yaptık, saçma top kayıpları vardı ki ilk yediğimiz golün atağı da öyle başladı, bitiricilik olarak kötüydük bu eleştirilerin hepsine varım ama rakipten kötü falan oynamadık ya. Pozisyon üretemezsen, hiç bir şey yapamazsan yada rakip senden daha fazla net pozisyonu olsa anlayacağım Prag maçındaki gibi.
Ya Antalya nın hücum anlamında hiçbir varlığı yoktu, van de Streek midir nedir o tek başına bir şut çıkardı golü attı filan yoksa geri kalan takım hücum anlamında sıfırdı

Asıl sıkıntı Prag eşleşmesi gerçekten bizim takımın ağzına etmiş, normalde Davinson Barış filan canavar gibi ikili mücadeleden çıkar, Demirbay topla buluştuğunda en doğru kararı verir devam ederdi Barış 2 pozisyonda bir dengesini kaybedip düşüyor Davinson normalde çok rahat alıp gideceği pozisonda düşüyor Demirbay çok rahat kontrol edeceği pozisyonda top kaybı yapıyor filan

ordqp3j.png

Geri
Üst Alt