⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Bu sezon, fb derbisi dahil ilk defa bu kadar heyecan yaptım, 90 dakika sanki ben koşmuşum gibi yorgun hissediyorum heyecan yapmaktan, inanılmaz önemli bir üç puandı. Çok rahatlattı bizi.

Bundan sonra puan farkını da aça aça gideriz. Bence umutları tükettiğimiz maç bu oldu.

Çok çok çok kritik maçtı moral ve mevcut problemli durumumuz açısından üstelik en zorlu deplasmandı sanırım ki önümüzdeki periyot da. Neyse geçti gitti ama oyun kötü kadro yetersiz şu haliyle. Kalite ile devam
17-18 günde 6 maç yaptık ki 2 tanesi çok tempolu maçlardı bir de en dar rotasyonla geçmek zorunda kaldık sakatlıklar vb. yüzünden ciddi bir mental yorgunlukta olmuştur bu. Son 2 maç ki Karagümrük maçında zaten çok kötüydük bu maçta da hücum kısmında kötüydük ama bundan sonra lig var sadece o yüzden tekrar yükselişe geçeriz diye tahmin ediyorum form olarak. Artık Bjk- TS maçlarını da geçtik. Şimdi buna benzer periyota Fb girecek bakalım onlar nasıl geçecek?

7 sezondur galibiyetimiz yoktu.
Bu sefer şikeci abileri için oynadılar ama.

PUAHAHAHAHAHA

images.webp

her ne kadar bıraksam izlemeyi de maçkolikten takip ederken bile heyecanlandım baya ahahahahaha hadi şimdi gidin yine koçunuzun götünü yalayın şerefsiz camia , şu tjkye olan nefretim top seviyede bütün gün şu beste kafamda çaldı.

feyyaza tdlik kursunda gurtekının babasının bahsettiği şey neydi yav. altın kare mi? neydi o yakalayan var mı

Geri
Üst Alt