⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Halil umut melere boşuna atmadılar o yumruğu. Ne tribünden etkilenir ne para satın alır bu adami. Neyse ne gördüyse onu verir.

IMG_2048.webp

Yorumlarinizi alalim

Hakemlik bir şey mi vardı bu arada? Kırmızı net kırmızıydı Colley'in hareket. Hakeme sarmışlar sanırım.

Bu Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar’ın çıktığı kanalları süresiz banlamak lazım basın toplantılarından.

Sen 10 milyon euro ya koştur koştur adam al gs yi yeneceğim diye o adam gitsin gs ye belki de şampiyonluğu versin...

halil umut meler çok iyi maç yönetti bence.

ağlak cenk hala dönüyodur belki

nasıl koyduk kartalaaaa hahahhahhahahaahah

Ne güzel bir hafta dinlenecekti takım.
Şerefsiz fenerasyon rize maçını Cuma’ya aldı.

kötü oynadık falan yazan arkadaşlar var, gayet soğukkanlı kendinden emin nasıl olması gerekiyorsa o şekil oynadı takım bu yoğun fikstüre rağmen. En iyi zamanımızda bile yenemedik kaç senedir orda bunları. Karşında bukadar şikeye teşviğe gazlamaya rağmen bırak bjkyi herhangi bir anadolu takımı bike olsa kazanması zor olurdu ki bizimkiler hiç ama hiiiiç zorlanmadan kazandı.

Netice itibarı ile koyduk geçtik.

Hala takıma gevşek diyenler oyuncuya hocaya laf edenler eksikler ve kadroya bakın yav nasıl insanlarsınız ya. Ben hoca başlığına yazamıyorum takımın yarısı yok bunlar takıma herseyi diyor

Küçük şikeciye koyuyoruz büyük şikeciden ses geliyor.
jimanstiklerin tarihte hiçbir zaman böyle fb'ye satıldığını görmedim. Midem bulandı izlerken herifleri. Sahaya yüz tane şişe attılar. Düşünün şunlarla olan maçımızda biz bunlara 1 tane bile şişe atmıyoruz. Kaale bile almıyoruz. Herifler kendilerini bizle denk sanıyor, büyük şikeci abilerine yaranmak için şekilden şekile giriyor.

fb bunları orada 3-1 yenerken deplasman tribünü Seba'ya kadar sövüyordu. Bir tane atılan madde görmedim. Kudursun şimdi hepsi. ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA!

Geri
Üst Alt