⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Aslında mesele bu statta fobi oluşması falan değil
Beşiktaş bu maçları kulübün Kurtuluş mücadelesi gibi oynuyor
Maç öncesi taraftar daha önce hiçbir derbide görmediğimiz atmosferi oluşturuyor
Bu bize karşı olan kimlere ile alakalı bir durum
Fener maçlarında dostluk havası helva gibi bir durum oluşuyor
Şenol güneş'in kafasının yarıldığı maç sonlarında bile ki birkaç sene sürmesi gerekir o olayın unutulup gidiyor
Uzun lafın kısası bugün tüm üçük dost kulüplere inat bu sahadan Galip çıkacağız Allah'ın izniyle

yine de bir Fenerbahçe derbisi tadı olmuyor ya.

İlk golü atalım da gerisi kolay.

Olası aksi bir durumda Okan hocam gereksiz doldur boşalta dönerse Karabük Prag karışımı bir maç sonucu olur.

Fb burdan 3 puanla ciktiysa biz de cikmak zorundayiz. Lami cimi yok. Hataydan biz 0 puanla ciktik onlar 3 puanla cikti. Ligin boyu kisaldi iyice. Burdan 3 puanla cikarsak ki cok inaniyorum , sampiyonluk mesalesi yanar . Ben 0-2 ya da 1-3 gibi bir skor temenni ediyorum ve inaniyorum . Sikeciler puan kaybi yazdi bu maca bizim icin. Yenersek baya inanclari kirilacak

Muslera 👍(1 sene daha kalmalı, seneye çok fazla transfer işi olacak bir de kaleci ile uğraşmamalıyız)

Sanchez 👍

Nelsson ❓👍 Kalmasını isterim ama 10-15 civarı bir teklif gelirse de satılmasını tercih ederim.

Köhn 👍

Aureira ❓ Adamı bilmiyoruz ki. Yani şöyle 5-6 maç oynasa belki diyeceğiz ki seneye 1 yıl daha sağ bekimiz olsun. Ama muhtemelen gidici.

Dubois ❌

Dombele ❌

Oliveira ❌

Tete ❌

Zaha ❓❌ Kararsızım ama muhakkak teklif gelecektir, satılması iyi olur.

Ziyech ❓❌ kararsızım ama 12 yabancılı sistemde gitmesi daha iyi olur.

Zaniolo 👍 KALMALI BU ADAM.

Mertens 🏳️ Bırakıyor zaten reis.

İcardi ✅

takım sezon başından beri iyi görüntü vermiyor + koçsporlar

galibiyet zor

Rashicanın sakatlığı çok iyi olur Ghezzal fizik olarak bitik durumda anca soluna alıp orta keser

şu demirören zamanında kuşlara fırsat olsun diye playoff yapılmıştı

orda melo'nun golüyle almıştık inönü maçını - o şekil bir şey olsa harikulade olcek.

Koray Gençerler bizim içerideki ADS - KOnya ve Başak maçlarında var hakemi olmuş

BJK nin maçına atanmamış hiç bu sezon. ( ya da fenerin)

"Bjk 'yi normal sezonda Dolmabahçede son yendiğimiz maç 2006 Hasan Kabze sezonu" diye bir bilgi var bu doğru mu yaw?
Süper finalde (2012)Melo ve Aydın'ın golleri ile yendik, zaten iki sezon sonra(3-3 bitmişti sonraki sezon) olimpiyata taşındılar, orada da Drogba ile yenince sahaya dalmışlardı. Stat yenilenince galibiyet yok(2016'dan itibaren)
O sene bı sene "ınna lâ ferahna mübina".

Geri
Üst Alt