⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Sezonun belkide en önemli maçı. Kazanırsak takım ve Olan Buruk rüzgarı arkasına alır. Kötü sonuçta kaos başlar Zaha Ziyech Oliveira gibi oyuncular daha da sıkıntı olmaya başlar.

Klasik derbi öncesi kuş taktikleri bunlar, ifb de aynısını yaptı yıllarca

Kazanırsak fb camia ve taraftar olarak komple demoralize olur diye düşünüyorum. Öğrenilmiş çaresizlik sendromları tetiklenir ve en geç 2 haftaya da havlu atacak konuma gelirler. Kaybedersek bu defa bizim aleyhimize bir süreç gelişecektir. 10 günde 3 yenilgi ciddi bir özgüven sarsılmasına yol açar. Rakip takımlara da bize karşı daha cesaretli oynama motivasyonu verecektir. Okan hoca da tartışılmaya başlanır. Beraberlik hiç yoktan 1 puan getirir ve ciddi bir tahribata yol açmaz. Ama fb'yi kafa olarak yarışta tutmaya imkan sağlayacaktır. Dolayısıyla yenilgi ihtimali kesinlikle devre dışı kalmalı bu maçta. Evet 10 hafta var daha ama, dediğim gibi 10 gündeki 3.yenilgi ile birlikte 2 kulvardan elenmiş, ligde de puan farkıyla koltuğu devretmiş oluruz. Bunun etkileri tahmin ettiğimizden kötü sonuçlanabilir. O yüzden dikkatli olmalıyız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanmak tabiki büyük avantaj

Ama kazanamiyorsak da kaybetmemek lazim

Bizim sadece ic saha da fener derbisi kaliyor,fener ise daha trabzon’a gidecek evinde bjk ile oynayacak

Bu yüzden kaybetmemek cok önemli

Beyaz forma ile sahadayiz. Baya ugurlu geliyor bu forma. Yanlis hatitlamiyorsam basak 0-7 maci, son agucu maci, icerdeki sparta maci beyaz forma ile oynamistik

Tekrarliyorum, 0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Cuma :

Ctesi:
yok yerimde duramiyorum

Maç günü pazar:
Üstad sabahın 6sında pazar günü bu ne heyecan

bunemksinirli.gif

Normalde bu konjonktürde bir maç için, kontrollü oynayıp yakaladığımız fırsatları değerlendirmeye çalışalım derdim
Ama özellikle bu sene hangi maçta bunu yapmaya çalışsak olmadı, o kontrollü oyunu oynayamıyoruz biz
O yüzden çıkalım aslanlar gibi, bam bam bam koyup geçelim

serhan turkish:

?
? - davidson - nelson - köhm
toreira - dbay
bay - mertens - aktürk
icardi

abdül yok diyor
bi de açtığımda kaanlan ilgili bişey diyodu kaçırdım

Geri
Üst Alt