- 17 Ağustos 2009
- 44.156
- 33.265
- 3.448
MUSLERA
AURIER(SANCHEZ) - NELSSON - ABDÜLKERİM - KÖHN
KAAN - TORREIRA
BARIŞ - MERTENS - KEREM
ICARDI
AURIER(SANCHEZ) - NELSSON - ABDÜLKERİM - KÖHN
KAAN - TORREIRA
BARIŞ - MERTENS - KEREM
ICARDI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köhn-Barış-Berkan gibi oyuncuların %100 sahada olması üstelik fizik olarak da %100 hallerinde olması gerekiyorMuslera
Aurier - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi
Torreira - Berkan mutlaka yapmak lazım direnci arttırmalıyız ön alanı daha serbest kılabilir.Köhn-Barış-Berkan gibi oyuncuların %100 sahada olması üstelik fizik olarak da %100 hallerinde olması gerekiyor
Buna Mertens-İcardi-Torreira-Muslera-Davinson ve Muslera gibi oyuncularımızın kalitesi eklenirse Okan Hocam bu deplasmandan da çıkacaktır
Bir de artık ne olursa olsun tüm odağı lige çevirmemiz lazım, bu sene üst üste 2 Bayern maçı oynayıp kötü yenilginin üzerine Hatay maçında takımı bu kadar kötü halde görmüştüm. Şimdi de 2 Prag maçı sonrası kötü yenilgi sonrasında bu kadar kötü halde gördüm takımıTorreira - Berkan mutlaka yapmak lazım direnci arttırmalıyız ön alanı daha serbest kılabilir.
kaan nerde çılgınicardi
kerem mertens barış
demirbay torreria
köhn abdülkerim nelsson davinson
muslera
Avrupayı kaldıracak rotasyon yok Prag maçının konusunda söylemiştim gereksiz risk alıyoruz Avrupa'da kupa almak bu sene imkansızdı böylesi daha iyi oldu.Bir de artık ne olursa olsun tüm odağı lige çevirmemiz lazım, bu sene üst üste 2 Bayern maçı oynayıp kötü yenilginin üzerine Hatay maçında takımı bu kadar kötü halde görmüştüm. Şimdi de 2 Prag maçı sonrası kötü yenilgi sonrasında bu kadar kötü halde gördüm takımı
2 Prag maçın da 30-40 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kalmış takımımızı ciddi yordu bu eşleşme. Artık oyuncularımızın iyileşmesiyle o yorgunluğu bir kenara bırakıp ligin sonuna kadar gitmek gerekiyor
çok kötü durumda yakaan nerde çılgın