⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Başta diğer kuş familyası olmak üzere bütün düşmanlarımızın puan kaybı beklediği maç. Bu maçta tüm totemler yapılmış, tüm algılar gerçekleştirilmiş. Bizim puan kaybetmemizi bekleyecekler. Beşiktaş'a bir çakarsak iflah olmaz kuşlar.Bunlar daha Trabzon'a gidecek. Trabzon bunlara 3 atar.

Muslera
Aurier - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

En son hatırladığım ölüm kalım bjk maçında bunların tribünleri sahaya atlamisti. Yine aynısının olmasını bekliyorum. Hükmen galip ayrılabiliriz dk 60 gibi

Muslera
Aurier - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​
Köhn-Barış-Berkan gibi oyuncuların %100 sahada olması üstelik fizik olarak da %100 hallerinde olması gerekiyor

Buna Mertens-İcardi-Torreira-Muslera-Davinson ve Muslera gibi oyuncularımızın kalitesi eklenirse Okan Hocam bu deplasmandan da çıkacaktır

Köhn-Barış-Berkan gibi oyuncuların %100 sahada olması üstelik fizik olarak da %100 hallerinde olması gerekiyor

Buna Mertens-İcardi-Torreira-Muslera-Davinson ve Muslera gibi oyuncularımızın kalitesi eklenirse Okan Hocam bu deplasmandan da çıkacaktır
Torreira - Berkan mutlaka yapmak lazım direnci arttırmalıyız ön alanı daha serbest kılabilir.

Torreira - Berkan mutlaka yapmak lazım direnci arttırmalıyız ön alanı daha serbest kılabilir.
Bir de artık ne olursa olsun tüm odağı lige çevirmemiz lazım, bu sene üst üste 2 Bayern maçı oynayıp kötü yenilginin üzerine Hatay maçında takımı bu kadar kötü halde görmüştüm. Şimdi de 2 Prag maçı sonrası kötü yenilgi sonrasında bu kadar kötü halde gördüm takımı

2 Prag maçın da 30-40 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kalmış takımımızı ciddi yordu bu eşleşme. Artık oyuncularımızın iyileşmesiyle o yorgunluğu bir kenara bırakıp ligin sonuna kadar gitmek gerekiyor

bu maçı çok ağır kazanacakmışız gibi bir his var içimde

farklı ve ezici bir galibiyet olacakmış gibi hissediyorum

istanbulsporu 2-0 yendiler ama istanbul bile daha iyi oynadı bunlardan

gsye karşı beklerini ileri çıkarmazsan birşey yapamıyorsun bu bjk tdside beklerini hiç çıkarmıyor

çok kolay rakip ortasahayı dribling yaptıran ve çalım yiyen bir takım olduğumuz için muçiyi sindirdimi tamamdır bu iş
gedsonda yok

İçimden geçen sezonki Kadıköy deplasmanına benzer bir maç olabilirmiş gibi geçiyor açıkçası. İlmek ilmek örüp çok net bir galibiyet çıkarabileceğimizi hissediyorum ama bekleyip göreceğiz tabiki. Santos'ta tıpkı Jesus gibi biraz pragmatik bir antrenör belli kalıpları var ve oyununun net defoları var ayrıca Beşiktaş'ın bir Galatasaray maçındaki en önemli gücü Gedson olurdu formsuz bile olsa bizim maçlarda inanılmaz ekstra oynayan bir isimdi onun olmaması da çok iyi bir gelişme olacak. Geçen seneki Beşiktaş deplasmanından biraz umutsuzdum ama bu sefer çok daha umutluyum güzel bir sonuç alabiliriz hayırlısıyla.

Bir de artık ne olursa olsun tüm odağı lige çevirmemiz lazım, bu sene üst üste 2 Bayern maçı oynayıp kötü yenilginin üzerine Hatay maçında takımı bu kadar kötü halde görmüştüm. Şimdi de 2 Prag maçı sonrası kötü yenilgi sonrasında bu kadar kötü halde gördüm takımı

2 Prag maçın da 30-40 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kalmış takımımızı ciddi yordu bu eşleşme. Artık oyuncularımızın iyileşmesiyle o yorgunluğu bir kenara bırakıp ligin sonuna kadar gitmek gerekiyor
Avrupayı kaldıracak rotasyon yok Prag maçının konusunda söylemiştim gereksiz risk alıyoruz Avrupa'da kupa almak bu sene imkansızdı böylesi daha iyi oldu.

Eğer 1 tur daha gitsek çok net ligde puan kaybı gelebilirdi şimdi biraz dinlenmek iyi gelecek Ocak başından beri 1 haftayı boş geçmedik hep hafta arası maç yaptık.

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bizim tribünde stada gidecek ilk yarıdaki maçta onlar gelmişti şimdi bizimkiler gidecek oradaki destek önemli eğer beşiktaş'ı sindirirsek alır yürürüz.

Geçen sezon 0-1 öne geçtiğimizde Galatasaray tribünü o stadda olsa 3 puanı alıp dönerdik.

20240227_022002.webp

Bu at şikecilerinin bu sezonki en büyük emelleri diğer şikeci abilerini şampiyon yapabilmek. Kuş kardeşliği var bu sene. Ellerinden geleni yapacaklardır, teşvik primini de kaçırmak istemeyecektir futbolcuları. O yüzden %100 lerini verecekleri bir maç olacak. En azından büyük şikecilerin bjk maç sattı satıyor muhabbetlerini duymamak bile güzel. Bana göre sezonun maçı bu maç, eğer kazanırsak lig biter o kadar diyim çünkü fb tüm umutlarını bu maça bağlamış durumda, kazanırsak tüm dirençlerini kırarız.

Geri
Üst Alt