- 12 Haziran 2015
- 36.084
- 31.765
- 2.693
Sadece üç puandan ibaret değil. Psikolojik kırılma maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenersek iş biter fenerin tüm psikolojisi alt üst olur fark hızla açılmaya başlar.Sadece üç puandan ibaret değil. Psikolojik kırılma maçı.
Masuaku ceza almalı yok öyle dünya bizden bir futbolcu böyle bir paylaşım beğense en az 2 maç verirlerdi montaj olan görüntüden bile 1 maç ceza verdiler.
TFF başvurusu yapılacakmış.Ankaragücü 5-6 defa İcardi yüzünden fenerasyon’a gitmiş.
Bizimkiler bir defa bile itiraz etmez.
Berkan-Lucas tandemi olabilir mi acaba? Rakipte Gedson yok, tempo olarak orta sahada üstünlüğü alabiliriz sanki bu tandem ile.
Olması gereken budur Demirbay direnç olarak düşük kalır bize biri arkayı süpürüp diğeri ön tarafı süpürmesi lazım hocadan bu konuda bir sürpriz bekliyorum.Torreira - Berkan mutlaka yapmak lazım direnci arttırmalıyız ön alanı daha serbest kılabilir.
Bence de böyle çıkarsak tempo olarak üstünlük kurarız, atletik bir kadro tam Okan hocanın kalemi olur. Bakalım, Okan hoca nasıl düşünüyor...Olması gereken budur Demirbay direnç olarak düşük kalır bize biri arkayı süpürüp diğeri ön tarafı süpürmesi lazım hocadan bu konuda bir sürpriz bekliyorum.
Muslera
Aurier - Sanchez/Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi
Taraftar desteği bu tarz maçlarda önemli oluyor geçen seneki maçta 0-1 öne geçtiğimizde 2.000'i aşkın Galatasaray taraftarı olsa takımın özgüveni dahada artar maçı bitirirdik.valla o statta başımıza aptal saptal şeyler gelmese osurtacağımıza emin olurdum da
en olmayacak şeyler oluyor
dk4' Muslera'nın boşa çıkması sonucu top ağlarla buluşuyorvalla o statta başımıza aptal saptal şeyler gelmese osurtacağımıza emin olurdum da
en olmayacak şeyler oluyor