⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Kargaların sesini kısmak farz oldu

Dove dove vura vura kıra kıra orada koyup bırakmalıyız.

Demirbay ve Sergio gibi oyuncular bu tip deplasmanlarda agresif rakiplere karşı siniyor. Bunu defalarca yaşadık. Bu sebeple Kaan mutlaka orta sahada oynamalı. Fizik olarak üstün takımla çıkmazsak çarpışamayız.

Aurier'i kupa maçında deneyip durumunu görmek lazım. Diri durursa mutlaka 11'e atılmalı. Barış'ı önde kullanmak şart.

Tete-Mertens-Demirbay-Sergio bu maçlarda güvenemediğim oyuncularımız.

Masuaku ceza almaz yargitayda emsal karar almış sosyal medya beğenisine ceza verilmemiş gecmiste

Berkan-Lucas tandemi olabilir mi acaba? Rakipte Gedson yok, tempo olarak orta sahada üstünlüğü alabiliriz sanki bu tandem ile.
Torreira - Berkan mutlaka yapmak lazım direnci arttırmalıyız ön alanı daha serbest kılabilir.
Olması gereken budur Demirbay direnç olarak düşük kalır bize biri arkayı süpürüp diğeri ön tarafı süpürmesi lazım hocadan bu konuda bir sürpriz bekliyorum.

Muslera
Aurier - Sanchez/Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

valla o statta başımıza aptal saptal şeyler gelmese osurtacağımıza emin olurdum da

en olmayacak şeyler oluyor

Olması gereken budur Demirbay direnç olarak düşük kalır bize biri arkayı süpürüp diğeri ön tarafı süpürmesi lazım hocadan bu konuda bir sürpriz bekliyorum.

Muslera
Aurier - Sanchez/Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​
Bence de böyle çıkarsak tempo olarak üstünlük kurarız, atletik bir kadro tam Okan hocanın kalemi olur. Bakalım, Okan hoca nasıl düşünüyor... :unsure:

valla o statta başımıza aptal saptal şeyler gelmese osurtacağımıza emin olurdum da

en olmayacak şeyler oluyor
Taraftar desteği bu tarz maçlarda önemli oluyor geçen seneki maçta 0-1 öne geçtiğimizde 2.000'i aşkın Galatasaray taraftarı olsa takımın özgüveni dahada artar maçı bitirirdik.

Oraya gidecek kimlerse çok net 90 dakika bağırması lazım bağırmayacak adamlar artık gitmesin en az takım kadar sağlam tribünle deplasman tribünü yapmak lazım.

Musi

Aurier Nelsson Sanchez Kohn

Torreira Kaan

Baris Kerem Zaha

Icardi

Herkes görecek kuşların nasıl kardeş takım olduğunu. Yenmek için yırtınacaklar. Tribünlere dikkat edin. Fenerli gibi tezahürat yapacaklar. 1 puan için bile canlarını dişlerine takacaklar.

Geri
Üst Alt